fashion week cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem értjük, mi lelte idén a divattervezőket - a legnagyobb divatkreátorok förtelmes lábbelikkel halmoznak el bennünket. Ez lenne az új trend?

A Prada számtalan ronda cipőt dobott piacra idén - a nemrég látott Marge Simpson lábbelijére hajazó lábbeli sem nyerte el a tetszésünket. Aztán jöttek a nagyon laza és sportos creepers cipők, de most úgy tűnik, Miuccia Prada mindenkit lepipált a legújabb kreációjával.

www.miumiu.com
www.miumiu.com

A cipő elejével még semmi gond nincs, és a középen lévő aranyszínű pántokkal is megbékélünk. De a neonsárga bokarész teljes döbbenetet váltott ki belőlünk. Ki vesz fel vajon hasonló darabokat? Farsangra vagy az utcára tervezték a lábbeliket? Fogalmunk sincs, mindenesetre fogas kérdés, és mi is kíváncsiak lennénk, ki veszi majd meg a "szörnycipőt" kétszázezer forintért!

A legbrutálisabb cipők Hollywoodból! Nézd meg képgalériénkat! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.