Divatkatasztrófák és ragyogó összeállítások a héten

fashion week sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten rendezték meg a divatvilág Oscar-díjának tartott CFDA-gálát, amely az amerikai divattervezők éves díjátadója. Az gálán mindenki ott volt, aki csak számít a divatvilágban, és persze Lady Gaga is, de őt ebből az összeállításból inkább mellőzzük. A gálán felbuzdulva átadtuk mi is a díjainkat azoknak a hírességeknek, akik felsorakoztak a héten a vörös szőnyegen.

Tipp! Kiosztották a VIVA Comet díjakat! Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sztárok!




Katalin hercegnő a héten egyszer már lenyűgözte a fél világot. A másik fele túl komolynak, konzervatívnak és öregesnek találta az Epson Derbyn viselt klasszikus összeállítást, ezen belül is a negyvenes éveket idéző frizurát. Katalin hercegnő néhány nappal később viszont bebizonyította, hogy korántsem unalmas, ahogy sokan gondolták, viszont még egy csillogó ruhát is képes hivalkodás nélkül viselni. A hercegnő a londoni ARK gálán viselt, gyöngyházrózsaszín, Swarovski-kristályokkal díszített estélyije a fiatal brit divattervező Jenny Packham munkáját dicséri. Az összhatás sikkes, bájos és igazán hercegnős, más nem is kaphatná A hét legszebb estélyi ruhája díjat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színek királynője díj

Végre valahára nem testszínű ruhákban úszik a vörös szőnyeg, hanem egyre több, élénk színű ruhába bújt hírességet csodálhatunk meg. Színeket viselni a nude-hoz és a feketéhez képest kihívás, de sokan hibátlanul veszik az akadályokat. A héten a legnagyobb kedvencünk Liv Tyler volt, aki tökéletesen nézett ki ebben a vibráló, élénk színű Proenza Schouler-ruhában, amely csak még inkább kiemelte a színésznő természetes színeit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem hagyhatjuk ki az esélyeseket sem, hiszen senkitől sem tagadnánk meg a színpompás koktélruhák és estélyik okozta vizuális élményt. Jessica Alba akár a color blocking trend nagykövete is lehetne ebben az izgalmas színű Diane Von Furstenberg-ruhában. (A divattervező egyébként múlt héten Budapesten járt, a blogjában be is számolt a kiruccanásról.) Szintén Proenza Schoule-ruhát választott Jamie King színésznő is, amivel tökéletesen egyetértünk. Talán a ruha hossza miatt szállnánk vele vitába. Nagyon szerettük Gwyneth Paltrow kanárisárga ruháját is. A Gwyneth-hez hasonló kék szemű, barna bőrű, szőke hajú nőknek nem szabadna tartaniuk az élénk színektől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legbrutálisabb lenövés díj

Ennyi szépség után sokkoljunk egy kicsit. A héten osztották ki az egyik nemzetközi divatmagazin díjait. A vörös szőnyegen Pixie Geldof keltett feltűnést, akinek stílusát az érzékenyebb gyomrú divatkritikusok amúgy is nehezen viselik, de ezzel az orbitális lenövéssel mi sem tudtunk mit kezdeni. Nem szép látvány, az egyszer biztos...

Northfoto
Northfoto

Tipp! A nyár legtrendibb fürdőruhái képgalériánkban! Katt ide!




Ennyi forma és szín után következzen egy egyszerű, ugyanakkor nagyszerű összeállítás, hogy egy elcsépelt közhellyel éljünk. Teresa Palmer végletekig egyszerű Michael Kors-ruhában adott teret a képzeletnek. Az egyszerű szabású maxiruháról hiányzott ugyan az öv, a különleges fülbevaló és a finom retikül viszont pótolták az űrt. A tanulandó minimalizmust csak díjazni tudjuk!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legleamortizáltabb híressége díj

Szomorú képekkel zárjuk az összeállítást. Egyik kedvencünk, Carey Mulligan, aki izgalmas stílusával lopta be magát a szívünkbe, a héten alaposan mellényúlt, amikor A tükör által homályosan film bemutatójának bulijára ebben a virágos Prada-ruhácskában érkezett. Ezzel még nincs is baj, hanem a körítéssel. A zsírosnak tűnő haj, a majdhogynem sminktelen arc és a bumfordinál is bumfordibb cipő összességében felér egy divatkatasztrófával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.