Így már nem szexi! Túl bő ruhába bújt a karcsú szupermodell

fashion week stílus Cameron Diaz Heidi Klum Jennifer Lopez Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stílusérzékkel lehet születni, de a stílusosságot meg is lehet tanulni - ha pedig egyik sem megy, még mindig ott van a személyi stylist. Baj csak akkor van, ha a stílusszakember épp a szabadságát tölti. Heti stílusmustra.

Sosem értettük, mi készteti az olyan gyönyörű alakú nőket, mint Heidi Klum, arra, hogy bő lebernyegeket viseljenek. Az egyetlen okuk az lehet, hogy egyedül az ő testükön mutatnak jól az ejtett fazonú, sok-sok anyagból készült darabok. A négygyermekes szupermodell ruhájának élénk, türkiz színe káprázatos, de ez sem menti fel az alól, hogy egy elöl-hátul mélyen dekoltált krumpliszsákra asszociáljunk róla. Legközelebb több derekat szeretnénk!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nincs mit szépíteni, a hamvas Cameron Diaz-t sem kerüli el az idő - az alkalmi mosolyráncokból lassan szarkalábak lesznek. Nekünk tetszik, hogy egyelőre nem nyúl a botoxhoz, de vajon meddig bírja? Stílusa viszont továbbra is kortalanul bohém, amiből nem hiányozhat a hollywoodi ragyogás. Még új filmje, a Rossz tanár promóciós turnéján sem mond le az örök farmerről, amelyet egy Chanel kabátkával, némi nemesfémmel és egy szexi, a rúzsával harmonizáló magas sarkúval tesz glamúrossá. Tanulhatunk tőle.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jó két éve nem is gondoltunk arra, hogy Jennifer Hudson valaha testre simuló, hófehér miniruhában jelenik meg bárhol is. Idén már ez is teljesen egyértelmű - az egyre kisebb méreteket öltő színésznő-énekesnő divatkarrierje is egyre fényesebben ível felfelé. Istenien néz ki ebben az egyszerű szabású Michael Kors ruhában, és pontosan tudja, hogyan kell úgy pózolni, hogy még karcsúbbnak lássuk. Azért néha még vét bakikat: néhány nappal korábban, egy fellépésen viselt fekete-fehér összeállítás a sok lebernyeg és a szélesen kiálló szoknya miatt valahogy nem az igazi.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hasonlóan labilis Jennifer Lopez is, ha stílusról van szó. Mintha az énekesnő maga sem tudná eldönteni, hogy kétgyerekes, szuperszexi anyuka, forróvérű latin díva vagy olcsó popénekesnő szeretne lenni. A szerepek közül ez utóbbi hozza belőle a legrosszabbat. A héten úgy gondolta, hogy tetőtől talpig kígyóruhában mutatja meg, mennyire dögös és szexi. A próbálkozás több lett, mint siralmas. Csak azért mutatjuk meg, hogy ilyet senki ne kövessen el!

Northfoto
Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.