fashion week sztárok ruha stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég arról írtunk, hogyan lehet egy jól megválasztott nyári ruhával optikailag pár kilótól megszabadulni. Liv Tyler a héten leckét adott még nekünk is, hogyan tűnhet valaki akár tíz kilóval is kevesebbnek, ha megtalálja a tökéletes fazont.

Márpedig Liv Tyler megtalálta ebben a Stella McCartney-ruhában, amely csalóka szabásának köszönhetően tökéletes homokóra testalkatot, az eredetinél jó néhány centivel karcsúbb derekat varázsol a színésznőnek. A magas sarkú cipő tovább nyújtja az alakját, az összeállításra az ékszerek helyett pedig a gyönyörű málnaszínű rúzs teszi fel a pontot.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha Liv Tyler ötöst kapna tőlünk, akkor Kate Winslet csillagos ötöst érdemelne. A színésznőt régen láttuk nyilvános eseményen, de a héten a spanyol YO DONA Magazine gálájának vendége volt, amelyen Victoria Beckham őszi kollekciójának egyik modelljében jelent meg. Nem tudjuk, Victoria tervez-e egyre ütősebb ruhákat, vagy Kate miatt van az egész, de a színésznő nemcsak gyönyörű, hanem határozott és magabiztos ebben a darabban.

Northfoto
Northfoto

A hét harmadik befutója a modellből lett színésznő, Rosie Huntington, aki magabiztos stílusérzékkel uralja a vörös szőnyeget. A Transformers 3. promóciós turnéján állomásról állomásra nyűgöz le bennünket azzal, hogy bevállalja a merészebb ruhákat is, mégsem lesz közönséges. Ez a gyönyörű és különleges Gucci-ruha valószínűleg csak nagyon kevés nőn mutatna jól, hiszen olyan dinamikus kisugárzás, határozott stílus és nem utolsósorban gyönyörű lábak kellenek hozzá, amely csak keveseknek adatik meg. Csodálni viszont szabad.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fenti három nő mellett valószínűleg sem Selena Gomez, sem Ashlee Simpson nem rúghatna labdába, akik a héten ugyan nem követtek el végzetes stílusbakit, de nem muzsikáltak túl jól. A törékeny Selena például nemcsak vízihullaként festett ebben a testszínű Burberry Prorsum-ruhában, hanem az egészet megfejelte egy lila platform cipővel. Ez utóbbit már csak azért sem kellene erőltetnie, mert nagyon furcsán néz ki a vékony boka alatt egy ormótlanul bumfordi lábfej.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ugyanígy Ashlee Simpsonra is ráférne egy stílustanácsadás. Tudjuk jól, hogy hamarosan visszatér a hasvillantó pólók korszaka, de a retró nem azt jelenti, hogy egy az egyben le kell másolni a kilencvenes éveket. Ez a nyomott mintás maxiszoknya, hozzá ez a csipkés felső és a frizura egy az egyben Dolores O'Riordan (Cranberries).

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.