Nicole Kidman önmaga viaszfigurája - Heti stílusmustra

fashion week stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti stílusmustránkat asszociációs játékkal kötöttük össze, és azon gondolkodtunk, hogy vajon melyik híresség hova szeretett volna eljutni. Mert vannak, akik nem a vörös szőnyegre, az biztos!

Emma Watson

A már évekkel ezelőtt stílusikonnak kikiáltott színésznő a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2 New York-i premierjén romantikus stílusról dögösre váltott. Segített neki ebben a vizes hatású, hátrafésült haj. Ezt a fazont mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki a színésznőhöz hasonlóan növeszti a haját és egy elegáns eseményre vagy partira készül. (Persze a fej- és arcforma sem mindegy.) A Bottega Veneta estélyi valószínűleg kellően figyelemfelkeltő, bevállalós és megosztó, de a színésznő tökéletesen tudja viselni. Nekünk egy kicsit befejezetlen, függöny hatású, nem úgy Emma sminkje, amellyel inkább kevesebbet kellett volna foglalkozni. A nagy fekete satírral a szemzugban és a szemhéj szélén elhelyezett sárga és arany folttal sem közelről, sem távolról nem mutat jól. Az összhatás olyan, mintha Emma Watson az Elfújta a szél meghallgatásáról az Alkonyattól pirkadatig válogatására sietne.

AFP, nymag.com
AFP, nymag.com


Nicole Kidman

A 44 éves ausztrál színésznő férjével jelent meg a Snow Flower and The Secret Fan premierjén New Yorkban. A pipacspiros, alapjaiban egyszerű vonalvezetésű, dinamikus részletekkel feldobott Elie Saab ruha nagy kedvencünk. Nicole a nude színű cipőhöz fekete borítéktáskát választott, ami manapság nem számít divatbakinak, hiszen nem ütik egymást ezek a semleges színek. A kifejezéstelen, tökéletesre sminkelt porcelánarc viszont annyira zavaró, hogy nem tudjuk szó nélkül hagyni. Nagy kérdés számunkra, hogy ki bízna egy mimikáitól megfosztott színésznőre bármilyen filmet is. Sejtésünk szerint Nicole Kidman Madame Tussauds panoptikumában önmaga viaszfiguráját szeretné leváltani.

AFP
AFP


Sarah Jessica Parker

A színésznő a batikolt hatású, lágy Oscar de la Renta maxiruha és a hosszított blézer kettősével teljesen levett bennünket a lábunkról. A kiegészítőket elnézve viszont azt feltételezzük, hogy a Harry Potter bemutatója helyett inkább a tengerpartra szeretett volna kimenni a családdal.

AFP, nymag.com
AFP, nymag.com

Brooklyn Decker

A 24 éves modellként és sorozatszereplőként dolgozó színésznő az ESPY Awards gálán jelent meg ebben a gyilkos, aranyszínű Christian Louboutin cipőben és a hozzá illő, nem kevésbé elszánt vörös színű, bőrhatású miniruhában. Helyettünk beszélnek a képek, de mi csak arra tudunk gondolni, hogy a vörös szőnyeg helyett egy szado-mazo parti lett volna a cél.

AFP, nymag.com
AFP, nymag.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.