fashion week stílusmustra sztárok öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten összeöltözött hírességeket állítottunk egymással szembe, hogy megnézzük, ki uralta inkább a színeket és a formákat.

Julianne Moore vs. Zooey Dechanel

Azonos nap, két Los Angeles-i bemutató, két helyszín, két eltérő karakterű színésznő. A közös pont a fekete-fehér összeállítás. Ha gonoszak akarnánk lenni, azt mondanánk, hogy Julianne Moore exkluzív ajándéknak, Zooey Dechanel pedig szabadnapos bohócnak öltözött. Kétségtelen, hogy a masnis ruha sokkal kiegyensúlyozottabb összhatást kelt (még akkor is, ha az a masni kicsit nagyra nőtt). Zooey pedig mintha maga sem hinné el, hogy ezt a ruhát választotta. A képek többségén furcsán tartja magát, amit nem csodálunk. Ez a neo-malomkerék gallérmegoldás nem lehet a legkényelmesebb viselet. Nektek melyik jön be?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Radisha Jones vs. Elizabeth Banks

Felül fekete, alul színes. A két színésznő összeöltözött az "Our Idiot Brother" Los Angeles-i premierjére - legalábbis első látásra. Radisha Jones a színblokkolás jegyében a fekete felsőhöz piros és ciklámen lapokból összeállított szoknyát és szürke cipőt választott. Csak megsúgjuk, hogy a ruha háta teljesen fekete. Elizabeth Banks ennél jobban megvariálta a dolgot. Az elsőre egyszerű fekete-rózsaszín ruha hátulról nézve szintén extravagáns képet mutat. Melyik összeállítást választanátok?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vera Farmiga vs. Krysten Ritter

Kisfekete és kisfekete között is óriási a különbség - ezt a héten is megtapasztalhattuk. A különleges szépségű Vera Farmiga súlyos bársonydarab mellett döntött. Krysten Ritter színésznő viszont a könnyed, áttetsző csipkét választotta. Valahogy egyikkel sem vagyunk teljesen elégedettek...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Kardashian vs. Claire Danes

A fehér ruha két arca két teljesen különböző karakterű hírességen. Kim Kardashian a tőle megszokott módon igazi dívaként pózol a különleges felsőrészű, földig érő, szűk ruhában, amelyet a derekán lévő fémöv tesz még pazarabbá. Claire Danes ezzel szemben a tudatos egyszerűségre szavazott ezzel a berakásos fehér ruhával és a púderszínű cipővel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Olivia Wilde vs. Sophia Bush

A vintage stílus vörös szőnyegre való, főleg ha úgy tálalják, mint a két színésznő. A ruha csak egy dolog, a gyönyörű kiegészítők adják meg az összeállítás lelkét. Az eredmény számunkra döntetlen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.