A szupermodellek száműzték a magas sarkú cipőket - Hódít a lapos!

fashion week Gisele Bündchen kifutó szupermodell magas sarkú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga rendszeresen 25 centiméteres magasságokban jár-kel, Kate Moss megelégszik úgy 12 centivel, Victoria Beckham pedig 10 centiméternél kisebb sarokkal nem éri be. A topmodellek azonban már csak lapos talpú cipőket hajlandóak felvenni...

Tipp! Forró hangulat és flörtölő párok képgalériánkban! Katt ide!





www.style.com
www.style.com

A márka tervezője, Nicholas Ghesquiere bevallotta, hogy az idei nyár kollekciója azért lett ilyen, mert a modellek nem voltak hajlandóak magas sarkú cipőket húzni. Gisele Bündchen, aki jelenleg a világ első számú szupermodellje olyannyira kiszeretett az ilyen cipellőkből, hogy kerekperec megmondta a dizájnernek, ő nem veszi fel a párizsi bemutatóra a divatház emblematikus 11és fél centis sarkakkal rendelkező lábbelijeit.

A lapos talpú darabok azonban elég férfiasra sikerültek, de legalább biztos, hogy elkerülhetőek benne az olyan kínos pofára esések, mint amilyet Naomi Campbell is produkált 1993-ban.

És nem utolsósorban a bokánk is hálás érte...

Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.