Sztárok, akik a saját nagyanyjuknak öltöztek - Heti stílusmustra

fashion week baki stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten azt néztük meg, melyik hírességtől milyen stílusleckét vehetnénk, és kit ültetnénk a szamárpadba.

Tanulj tökéletességet!

Általában nem rajongunk a túl precíz, milliméterre pontos összeállításokért, de Amber Heardé túlzás nélkül lett Tökéletes - nagy kezdőbetűvel. Az egyszerre romantikus és modern kis fekete a szatén magas sarkúval csak az egyik dolog. Nézzük csak az arcát! Van egy olyan érzésünk, hogy ez a legtökéletesebb smink, amit valaha láttunk, mégsem kelt mesterkélt hatást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tanulj minimalizmust!

Vannak olyan hírességek, akik mindenféle franckarika nélkül képesek levenni bennünket a lábunkról. A héten ketten is a minimalizmusra esküdtek fel, és mindketten nagyon jól tették. Sandra Bullock - szó szerint - egyszerűen mesésen nézett ki a fekete Lanvin overállban, amelyhez brutális platform és vaskos ékszerek helyett kecses, fekete szandált és gyönyörű karkötőt választott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A mesteri puritanizmus híve volt a héten Olivia Wilde is, aki a fekete helyett domináns vörösben jelent meg a vörös szőnyegen. A piros platform cipő és az egyszerű aranykarkötő mellé nem is erőltetett több kiegészítőt - nagyon helyesen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így ne!

Mintha ezt a csapásirányt választotta volna Anna Kendrick színésznő is, aki úgy gondolta, a minimalizmus kimerül egy fekete felső - sötét farmer kettősben. Igaza is lenne, ha nem a vörös szőnyegre készült volna... Mit is szoktak mondani a vizsgáztatók? "Köszönjük, de ez édeskevés!"

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így (ne) öltözz a nagymamádnak!

Ugye ezt ők sem gondolták komolyan?! A bájos Emma Roberts és a nem kevésbé bájos, viszont életkoránál fogva kellő stílustapasztalattal rendelkező Christina Applegate a héten ugyanazt a bakit követték el. Nevezetesen a saját nagymamájuknak öltöztek. Nem is vagyunk kíváncsiak, melyik divatháztól szerezte Julia Roberts unokahúga ezt a ruhának álcázott ágytakarót. Arra pedig végképp nem, miért kellett a fekete ruha mellé ezt a vastag fekete harisnyát is hozzáerőltetni. Aki szeretné követni őket, csak tessék, de mi inkább lebeszélünk róla.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tanulj bánni a kiegészítőkkel!

Egészen pontosan a sok vagy nagyon hangsúlyos kiegészítővel. Vanessa Hudgens például nem spórolt a nyakláncokkal, gyűrűkkel, övvel, de a lezser vízparti összeállítás teljesen működik. A titok nyitja az egyszerű, egyszínű ruha és a kevés színt (barna, fémszín) felsorakoztató kiegészítők.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét másik meglepetése Rachel Bilson volt, aki élénk színű nadrágjához virágos blúzt és párducmintás magas sarkú választott. Így, leírva, botrányosnak tűnhet, viszont akármilyen hosszan is vizsgáljuk a fotót, nem bántja a szemünket, sőt! Nekünk bejön ez a mintakeverés, amelynek titka, hogy az ennyire elütő mintákat egy semleges ruhadarab választja el egymástól, és az is fogja össze.

Northfoto
Northfoto




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.