fashion week forma testalkat sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előfordult már, hogy egy híresség teste láttán azt kívántad: bárcsak neked is olyan combod, feneked, melled vagy szád lenne, mint neki. Mi van, ha azt mondjuk, máris olyan tested van, mint egy sztárnak! Hogy még jobban kihozd magadból a sugárzó dívát, adunk néhány híres testre szabott stílustippet is.

Queen Latifah & te

A rapperből lett Oscar-jelölt színésznő alakja olyan, mint egy téglalap. A vállával és a csípőjével körülbelül azonos szélességű a dereka is, így különböző trükköket kell bevetnie ahhoz, hogy nőiesnek lássuk. Ha szexi szeretne lenni, lágy esésű anyagból készült ruhába bújik, de a vörös szőnyegen gyakran visel fűző szabású felsőt. Szereti a hangsúlyos ékszereket és a mély dekoltázst is, amellyel izgalmas területre vonja a tekintetet. A karcsúsított kosztümökkel pedig nem tud mellélőni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha hasonló alkatod van, mint Queen Latifah-nak, akkor ezek mellett próbálkozz kerek helyett V-nyakú felsővel vagy olyan ruhával, amely szabadon hagyja a vállat, mert ezek optikailag szélesítik a vállrészt. Figyelj arra, hogy a derekadon ne legyen túl bő a ruha: övvel vagy szabással hangsúlyozd ezt a részt. A deréktól lefelé bővülő darabok szintén nőiesítik az alakot.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)


Anne Hathaway & te





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha az alkatod hasonlít Anne Hathaway alakjára, akkor nem lesz nehéz dolgod az öltözködéssel. Az előbb említett darabok mellett az A-vonalú, rakott vagy plisszírozott szoknyát vagy deréktól lefelé bővülő ruhát is neked találták ki.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Eva Longoria & te





Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha hozzá hasonló az alakod, akkor te se feledkezz meg a magas sarkúról, de nyújtani úgy is tudsz, ha monokróm szetteket viselsz, azaz kerülöd az éles kontrasztokat. A derékban vágott fehér blúz-fekete szoknya kombináció például kifejezetten rossz, mert összenyom. A bő szabású, lebernyegeket vagy oversize ruhákat is hagyd inkább az üzletekben.

Beyoncé Knowles & te

Az énekes díva testalkatára jellemző, hogy csípője széles, feneke kerek, válla viszont ennél keskenyebb. Beyoncé elég bevállalós, nem állnak tőle az optikai csalás olyan extrém változatai, mint a gigantikus nyakláncok, a miniszoknyák és sortok és a drámai V-kivágás.

Szólj hozzá: Állami vagy fizetős óvoda?



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha hozzá hasonló az alkatod, akkor kötelező kiegészítő legyen nálad az öv. Alul mindig lágy esésű szoknyát vagy ruhát viselj, mert a merev anyagok tovább erősítik az amúgy is hangsúlyos csípőt és kerek feneket. A válladat pedig csónak kivágású vagy keresztcsíkozású felsővel szélesítheted.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.