fashion week házasság utazás smink szépség Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves Cindy Crawford az Oscar-buli másnapján a sminkjéről ugyan megfeledkezett, de a nappali fényben így is tündökölt.

Hétfőn Cindy épp a reptérre érkezett, hogy elhagyja a napfényes Los Angelest, amikor lencsevégre kapták natúr szépségét. A friss képet a Dailymailen nézheted meg! A divatikon egyedül utazott egy szűk farmerben, fekete ingben és flip-flop papucsban. Sminktelen arcát csak egy napszemüveg takarta. Cuccait nem bőröndbe csomagolta, hanem egy nagyobb kézitáskába rakta bele, ami nélkülözhetetlen arra a kis időre, amíg távol lesz.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A szupermodell a vasárnap éjszakát a George Clooney által rendezett Oscar-díjkiosztó utáni buliban töltötte férje társaságában. A pár nagyon boldognak tűnt, cáfolva azt a pletykát, miszerint házasságuk romokban heverne. A baljós hírt a Star Magazin közölte még ebben a hónapban, miszerint Cindy más férfiakkal flörtölt, és becsiccsentve azt mondta, hogy az ő házasságának vége.

A gyönyörű, kétgyermekes anyuka bikiniben is szuperül fest!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.