Met-gála 2024: A Bridgerton-sorozat sztárjai is tündököltek

A Bridgerton család a Met gálán Phoebe Dynevor és Simone Ashley
Getty Images - Cindy Ord/MG24
fotók Bridgerton met-gála 2024 A Bridgerton család
A New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban gyűltek össze a hírességek, hogy bemutassák lenyűgöző ruhakölteményeiket. A 2024-es Met-gálán a Bridgerton-sorozat sztárjai is megjelentek.

A 2024-es Met-gála témája 'Az idő kertje', amit J.G. Ballard angol író 1962-es, azonos című novellája ihletett, és a Metropolitan Múzeum tavaszi kiállításához kapcsolódik, amely a 'Csipkerózsikák: Ébresszük fel a divatot' címet viseli. Ez a tematika remekül passzol a Bridgerton-sorozathoz, szerencsére a szereplők közül többen is tiszteletüket tették az eseményen, és tündököltek.

Met-gála: a Bridgerton-sorozat sztárjai is tiszteletüket tették

Phoebe Dynevor

Bár Dynevor nem szerepel a Bridgerton következő évadában, ő mindig is a sorozat ünnepelt sztárja lesz. A Met-gálán egy fodros Victoria Beckham-ruhát viselt. "Tényleg őt szem előtt tartva akartam megtervezni a ruhát - hogy szinte az ő meghosszabbítása legyen. Még a virágokat is kézzel festettük, hogy illeszkedjenek a bőréhez" - osztotta meg Beckham. Phoebe a Met-gálán bukott le az eljegyzésével: ott villantotta meg a gyönyörű gyűrűjét

The 2024 Met Gala: "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Met-gála: Phoebe Dynevor tündökölt 
Forrás: Variety via Getty Images

Simone Ashley

Az estélyen Ashley - aki a sorozatban Kate Sharma karakterét alakítja - egy Prabal Gurung által tervezett ruhában, Zoya ékszerekben és selyem Giuseppe Zanotti magassarkú cipőben pompázott.

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals Simone Ashley
Simone Ashley
Forrás: Getty Images

Jonathan Bailey

A Bridgerton család férfiatgjai közül egyedül Jonathan Bailey tette tiszteletét a 2024-es Met-gálán. Az Anthony Bridgertont alakító színész egy egyedi Loewe-ruhát viselt az eseményen.

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Red Carpet Jonathan Bailey
Jonathan Bailey

Hangolóldj a Bridgertonra, készíts a sorozat ihlette manikűrt: ez a trend meghozza az étvágyat az új évadhoz!

Hamarosan visszatér A Bridgerton család: az új évadot május 16-ától láthatjuk a Netflixen. A sorozat a testvérek közül ezúttal Colin Bridgerton szerelmi életére koncentrál, és természetesen Penelopé Featheringtonéra.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.