Sarah Jessica Parker kalapján gúnyolódik a világ - Fotó

Sarah Jessica Parker
WireImage/James Devaney -
And just like that Sarah Jessica Parker sex and the city kalap
Az And Just Like That forgatása közben kapták lencsevégre a színésznőt. Sarah Jessica Parker fejfedője nem mindenkit győzött meg.

A színésznőt bizarr kalapban látták az And Just Like That forgatása közben. Sarah Jessica Parker merész kalapválaszása vegyes reakciókat váltott ki a közösségi médiában.

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker hatalmas kalapja megosztotta a követőit 
Forrás: Northfoto

Sarah Jessica Parker kalapja nem mindennapi látvány

Sarah Jessica Parker - aki ma már sajnálja, hogy nem plasztikáztatott - a And Just Like That 3. évadának forgatásán viselte Maryam Keyhani tervező felhősapkáját, ami kétség kívül feltűnő látványt nyújtott.  Az Instagramon Sarah Jessica Parker is megosztotta a fejfedőt közel tízmillió követőjével, ám a kreáció nem nyerte el mindenkinek a tetszését. 

 A fejfedő megosztotta a kommentelőket

„Úgy néz ki, mint egy összetekert pikniktakaró!” - írta az egyik követője, de volt, aki így kommentálta: „Olyan mint egy bevásárlószatyor”. Persze volt, aki odáig volt a fejfedőért, és szívecskékkel árasztotta el a színésznő Instagramját. „Elegáns és különleges” - szögezte le egy rajongó.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.