Az egész világ erre rázza: íme az 5 legjobb tánc a Barbara's Rhubarb Bar nyelvtörőjére

rap, tánc, dallam, ritmus
Shutterstock - Master1305
TikTok TikTok-trend rap videó tánc
Hatalmas népszerűségnek örvend a legújabb TikTok-őrület: a Barbara's Rhubarb Bar. A fülbemászó rap jellegű dal és tánc szinte minden korosztályt megihletett, összegyűjtöttük az 5 legjobb táncos videót.

Német nyelvtörő hódította meg a TikTokot. Bár a legtöbb ember nem tudja, hogy mi ez, néhány alkalom után komoly dallamtapadást okoz és a platform tanúsága szerint egyre többen éreznek vágyat arra, hogy eljárják a táncot, amelyhez már komoly tutorial videók is készültek. 

@jasminetxo LETS LEARN ABRACADABRA 🕺🏾😂 || DC: @Stephanie || #abracadabra #dance #tutorial ♬ original sound - Jazz 💛🍩

A TikTok népét nagyon hamar beszippantotta a fülbemászó rap jellegű dal és tánc, rengeteget osztották meg az online felületen, hogyan sikerült elsajátítaniuk a nem mindennapi koreográfiát. 

@kausha_campbell ABERAKADABERA 🪄 @HappyKelli #barbarasrhabarberbar DC: @CHRISTINA STASII @Stephanie 🎶: @Bodo Wartke @Marti Fischer ♬ Barbaras Rhabarberbar - Bodo Wartke & Marti Fischer

...van, aki elhagyva a lakása négy falát, az utcán perdült táncra:

...és nemcsak a fiatal korosztályt ihlette meg a legújabb őrület, itt van rá az ékes bizonyíték:

 

Tudtad?

A fülbemászó ritmus valójában a Barbara Rhabarberbar vagy másképp a Barbara's Rhubarb Bar című német nyelvtörő, ami egy Barbara nevű nőről és a rebarbarás süteményeiről szól. A nyelvtörőt Bodo Wartke zenei komikus és Marti Fischer tartalomkészítő dolgozta fel és alakította át rappé, az eredeti videót már több mint 28 millióan látták. 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.