A tökéletes fürdőruha - karcsúsít és kiemeli a nőiességedet

bikini fürdőruha alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan beköszönt a fürdőruhaszezon, és ezzel kezdetét veszi majd a bikinivásárlás örökös kálváriája. Íme a tökéletes fürdőruha, mely eltünteti a rakoncátlan zsírpárnákat és a pluszkilókat!

Az első tavaszi napsugarak nemcsak a nyár közeledtét jelzik, hanem azt is, hogy hamarosan kénytelenek leszünk megszabadulni néhány sokat takaró ruhadarabtól. Ilyenkor sokan őrületes méregtelenítő kúrába, diétába kezdenek, és bérletet váltanak a helyi edzőterembe, hogy átvészeljék a fürdőruhaszezont. A legújabb bikini azonban igen sok tehertől megkíméli majd a gyengébbik nemet.

www.debenhams.ie
www.debenhams.ie

A tizenháromezer forintot kóstáló fürdőruha a manapság igen divatos alakformáló fehérneműk mintájára készült: ott karcsúsít, ahol kell, és azt emeli ki, ami előnyös. Különleges, szuperruganyos anyagból készültek ezek a kreációk, melyek igazán szép, nőies csípőt és lapos hasat varázsolnak viselőjüknek. A remek anyag és fazon miatt a fürdőruhák nagyon kényelmesek, még úszás közben is.

A Debenhams cég - akinek az alakformáló fürdőruhák köszönhetőek - nemrég készített egy felmérést, melyben 5000 nőt kérdeztek meg a fürdőruhákról. Ebből kiderült, hogy a nők 92%-a nagyon aggódik, hogyan fest majd a bikiniben, és sokan még a diéta ellenére is kövérnek érzik magukat, ha le kell vetkőzni. A nők nagy része a hasával szenved a legtöbbet - így az alakformáló fürdőruha nagy segítség számukra.

Tény és való, hogy igazán zavaró tud lenni, ha a strandon kínosan érezzük magunkat a pluszkilók miatt, de ne tegyük. Készüljünk a fürdőruhaszezonra, de ne őrüljünk bele. Tavasszal méregtelenítsünk néhány napot, járjunk sportolni a szabadba, és fogadjuk el önmagunkat. Mert ha mi szépnek látjuk azt, aki a tükörből visszamosolyog ránk, és elfogadjuk apró hibáinkat, akkor az már valódi siker.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.