fashion week tavasz kiegészítő Nyár szín táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára már senkit nem lep meg, ha azt mondjuk, hogy az idei tavasz-nyári szezon táskatrendjeit - csakúgy, mint minden mást - az élénk színek határozzák meg. Ez persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy muszáj a legőrültebb színű és formájú táskákra voksolnunk, hiszen akadnak olyan megoldások is, melyek egyszerre ötvözik a klasszikus formákat az idei nyár őrült színeivel.

www.asos.com
www.asos.com

Nem kell túlzásnak éreznünk, ha feltűnő színű ruháinkhoz hasonlóan feltűnő táskát választunk, hiszen 2011 meleg hónapjai a vad színekről szólnak. Ennek szellemében természetesen mi mindenkit buzdítanánk a minél őrültebb színű táskák viselésére, de persze az alacsonyabb ingerküszöbűek számára is mutatunk néhány divatos megoldást.

Apró fülek

Az idei tavasz és nyár klasszikus cipődivatjához mi illene jobban, mint egy hasonlóan klasszikus táskatrend? Törpesarkú cipőhöz válasszunk hosszú pánt nélküli táskát, ami remekül passzol még a legegyszerűbb cipőhöz is. Anyaghasználatban mi a műbőrre szavazunk, színek terén pedig a pasztelltől kezdve az állatmintás darabokig bármi szóba jöhet.

Iskolatáska

Úgy tűnik, hogy a régi iskolatáskák formavilágát idéző darabok egyelőre nem tűnnek el, jóllehet már az előző szezon táskatrendjét is nagyban uralták. Választhatunk egészen nagy, vagy apró, vállra akasztható láncos darabot, a csatokkal tarkított táskákkal biztosan divatosak leszünk.

Színorgia

Kedvenc trendünknek nem lesz nehéz hódolni, hiszen minden valamire való márka idejében felkészült a színmániára, így a tavasz-nyári szezonra már őrületes árnyalatú táskákkal várja a vásárlókat. A közelmúltban már kihangsúlyoztuk, hogy ennél a trendnél a legkevésbé sem kell ügyelni a színek hagyományos kombinációjára, sőt! Minél őrültebb színeket kombinálunk, annál frissebb és merészebb lesz az összhatás.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.