stílusmustra Carrie Underwood a nap cikke Taylor Swift Nicole Richie ruha Hollywood Jada Pinkett-Smith vörös szőnyeg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan sztárok, akik annyira készültek a húsvétra, hogy ők maguk is kötözött sonkának öltöztek. Rajtuk kívül számtalan híresség szolgált rá arra, hogy az ízlésrendőrség megbírságolja őket.

Akiket cipőkanállal kellett a ruhába passzírozni

Jennifer Love Hewitt egyre nőiesebb domborulatait fényes, gumiszerű ruhába erőltette. Nene Leakes televíziós személyiségnek is nagy harcba kerülhetett, mire beleerőltette magát ebbe a tapadós piros ruhába, ami minden domborulatát kiemeli. A legborzalmasabban Phaedra Parksnak sikerült felöltöznie, aki a melleit felpócolta a nyakába. Hatalmas hiba volt, mert a látványon a dekoltázs nem javított, a tévés személyiség teste viszont még zömökebbnek tűnt ettől.

AFP
AFP

Nene Leakes, Jennifer Love Hewitt és Phaedra Parks



Aki a saját nagyanyjának öltözött

Oké, szeretjük a vintage ruhákat, a régi időket idéző darabokat. Ettől viszont nem kell a saját nagyanyánknak öltöznünk - főleg akkor, ha csak 30 évesek vagyunk. Úgy tűnik, Nicole Richie-nek ezt nem mondta a stylistja. A sztár úgy festett ebben a sárga alapon fekete mintás, hosszú ujjú maxiruhában, hogy tizenöt évvel biztosan többnek gondolnánk.

AFP
AFP



Aki elirigyelte Angelina Jolie lábainak sikerét

Nem hittük volna, hogy ilyen hamar bekövetkezik, de máris van egy trónkövetelő, aki szeretné elhódítani Angelina Jolie népszerű jobb lábától a sikert. Carrie Underwood a Country Music Awards vörös szőnyegén mutatta meg a virgácsát a világnak. Nem volt nehéz dolga, a ruháját ugyanis combtőig felsliccelték. Bár a Jolie-láb még mindig híresebb, az énekesnő lába viszont sokkal szebb és szexibb, mint a színésznő csontos és inas lábai.

AFP
AFP



Aki a saját tinilányának öltözött

Nincs is annál cikibb, amikor egy nő nem fogadja el a korát és a ruházatával tüntet ellene. Jada Pinkett Smith a Kids' Choice Awardsra volt hivatalos lányával, a Lady Gaga nyomdokaiba lépő Willow Smith-szel együtt. Úgy tűnik, a 40 éves, háromgyerekes sztármama képtelen feldolgozni, hogy öregszik, ezért az eseményre a tinilányához hasonló szerelésben, rózsaszín overállban, platform cipőben és pálmafát idéző frizurával jelent meg.

AFP
AFP



Akik istennőnek öltöztek és úgy is néztek ki

Szerencsére a héten is láthattunk szemet gyönyörködtető összeállításokat. Bár a púderszín már kicsit elcsépelt a vörös szőnyegen, de Jennifer Hudson gyönyörű estélyi ruhája azért elég meggyőző darab. A színésznőhöz hasonlóan Jennifer Nettles énekesnő is mesésen nézett ki a lazacszínű, csipkebetétes alkalmi ruhában, amit a sárga öv tett igazán különlegessé. Nagy kedvencünk volt Megalyn Echikunwoke hálós ruhája, ahogy Taylor Swift hófehér alkalmi darabja is. Külön meglepetés az énekesnőt végre nem Hamupipőke báli szerelésében látni.

AFP
AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.