Átalakítunk! Teljesen átalakult Szilvia - Dögös, magabiztos nő lett belőle

a nap cikke Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! stílus Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a pilisvörösvári Szilviát alakította át, aki a fotózás alatt magabiztos, szexi édesanyává változott.

A 34 éves Szilvia Pilisvörösváron él és egy benzinkutat vezet. Régóta érlelődött már benne, hogy szeretne megváltozni. Amikor megcsörrent a telefonja, rögtön tudta, eljött az ő ideje.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Szilvia öt éve nem mert vágatni a hajából, számára ez a dolog mindig igazi "mumus" volt. Most azonban nem volt mit tenni, engednie kellett Szofrán Zsolt mesterfodrásznak. Szilvia ezt nem is bánta meg. "Rájöttem, hogy a hajvágás nem fáj, sőt, nagyon jó volt. Valószínűleg ehhez hozzájárult a nagyon kellemes légkör is, ami az átalakításkor fogadott. Zsolt jónéhány centit vágott a hajamból, a színén is változtatott picit, az eredmény pedig fantasztikus lett. Amikor hazaértem, a férjem azt mondta, elvisz vacsorázni, mert mindekinek látnia kell, milyen csodásan nézek ki. A kislányom pedig azt kérte, most már mindig ilyen legyen a frizurám" - lelkendezett Szilvia a Life.hu-nak. Az édesanya a natúr, de nagyon szép sminket is imádta. Bár Szilvia rendszeresen festi magát a hétköznapokban is, a profi sminkben már egészen másként festett, mint ahogy megszokta.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi átalakításon készült fotóért!

A pilisvörösvári családanya a sportos elegancia híve - általában farmert, zakót és magas sarkút visel. Szilvia azonban eddig nem hordott színeket, inkább csak sötét darabokat. Holdampf Linda stylist azonban ezen változtatott. "Nagyon tetszett a sárga felső és a cipő összhatása. Megfogadtam a stílusszakértő tanácsait, és az átalakítás másnapján vettem magamnak jó pár színes ruhát és kiegészítőt" - tette hozzá az újdonsült bombanő. Szilvia a fotózást is imádta, a képeket visszanézve pedig alig hitte el, hogy ilyen nőt varázsoltak belőle. "Rettenetesen jól éreztem magam. Nánási Pál kisugárzása egyszerűen fantasztikus, ráadásul úgy bánt velem és a többi lánnyal, mintha mi is olyan sztárok lennénk, mint Jennifer Lopez vagy Cameron Diaz. Most már értem, miért ő a legjobb" - mesélte Szilvia.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.