fashion week Rachel Weisz sportcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachel Weisz jobban tette volna, ha kétszer is átgondolja, miben lép ki az utcára.

A szépséges világsztár nemrég nagyot bakizott: edzőcipőt húzott, és így vásárolgatott a városban. Ezzel még nem is lett volna semmi baj, ha a cipő nem úgy néz ki, ahogy. Körülbelül húsz éve volt trend az égvilágon mindenhez edzőcipőt húzni, ma azonban a fitnesztermeken és egy jó kis sportos programon kívül nincs olyan mentség, ami elfogadható volna, ha egy nő ilyet visel hétköznap.

Northfoto
Northfoto

Manapság ugyanis a kényelem sem lehet kifogás, hiszen temérdek olyan trendi, lapos sarkú lábbeli közül választhatunk, melyek szintén kényelmesek egy kis városi rohangáláshoz. Az utcai sportos cipőktől kezdve a balerinacipőkön és a papucscipőkön át a vékony anyagú csizmácskákig minden trendibb és igényesebb viselet egy nő számára, mint az agyonhordott, stílustalan, bumfordi edzőcipő.

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.