Átalakítunk! Színpompás nyári szettben pózol Lívia

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál sminkes Átalakítunk! fodrász Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a huszonhét éves fiatal nőt, Líviát alakította át. Az eredmény ismét nagyszerű lett.

"Nem érzem magam igazi NŐ-nek. Általában jókedvű vagyok, de a kedvemet hamar lelombozza, ha meglátok egy csinosabb lányt. Ilyenkor kicsit rosszul érzem magam. Mindig nézem az átalakított lányokat, előtte és utána, és csodálom, hogy mennyi mindent ki lehet hozni egy lányból - én is szeretnék magamról ilyen képeket, hogy tudjam, belőlem is ki lehet hozni valamit" - írta Lívia a bemutatkozó levelében. A fiatal budapesti nő vágya teljesült - részt vehetett az átalakításon.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!

haj: Szofrán Zsolt

A pénzügyi asszisztensként dolgozó budapesti lány nem festeti a haját, de szeretett volna egy új, dögös frizurát. "Szofrán Zsolt mesterfodrász 15-20 centit vágott a hajamból, és egy csodás, csokis-vörösesbarna színezővel bolondította meg. Zsolt kiemelte a hajam göndörségét, nagyon-nagyon tetszett a végeredmény" - lelkendezett a lány a Life.hu-nak. Livi csak alkalmakkor sminkeli magát, de nem áll távol tőle ez a dolog: testvérét és édesanyját gyakran sminkeli ki. "Teljesen más volt az arcom ezzel a profi sminkkel, mint ahogy megszoktam. Különleges élmény volt" - mesélte a fiatal nő.


Kattints a képre a többi fotóért!

Lívia a hétköznapokban egyszerűen öltözködik, magas sarkút nem hord, épp ezért ijedt meg kicsit a piros tűsarkútól. "Igen színes lett az összeállítás, amit kaptam - egy nagyon csajos, színes szerelést választott nekem Holdampf Linda stylist. Én nem öltözöm ennyire extravagánsan, de érdekes volt látni magam egy efféle kreációban is. A fotózás pedig különleges élmény volt - ugyan nehéz volt feloldódnom, viszont végre megtapasztaltam, hogyan is érezhetnek azok, akiket napjában sokszor fotóznak. Szerintem mindenkinek érdemes lenne részt venni egy ilyen átalakításon" - mesélte Livi, akinek kedvese is elégedett volt az átalakulással.

Újdonság! Most már kismamák, pasik, anyák és lányok jelentkezését is várjuk az átalakításra! A részletekért kattints ide!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.