Átalakítunk! Önbizalomhiányos lányból szédítő nő lett Noémi

átalakítás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten Noémit változtatta szupernővé.

"Azért jelentkeztem, mert nagyon kevés az önbizalmam, sok csalódás ért már. Amikor végigmegyek az utcán, látom, hogy mennyi fiatal lány vagy nő után fordulnak meg a férfiak, és azonnal rossz kedvem lesz. Számomra ez az érzés ismeretlen. Én is szeretném egyszer legalább azt érezni, hogy mindenki rám figyel" - írta Noémi a bemutatkozó levelében. Nánási Pált és az átalakító csapatot meghatották az őszinte sorok, és valóra váltották a lány álmát.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita
haj: Szofrán Zsolt

Fehér ruha:Öv:
Cipő:Fülbevaló:

A tizenkilenc éves abonyi lány már régóta kacérkodott a hajvágás gondolatával, de eddig ismerősei lebeszélték róla. Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban meggyőzte Noémit - a lány kissé unalmas, derékig érő fürtjeiből jó tíz centit vágott, így a fiatal lánynak igazi, nőies, trendi frizurája lett. "A párom először meglepődött, hogy levágattam a hosszú hajam, de azóta ő is azt mondja, hogy sokkal jobban áll így" - lelkendezett Noémi a Life.hu-nak. Törköly Anita sminkes mesésen kiemelte Noémi hatalmas szemeit, akinek átható tekintetét nem lehet nem észrevenni. Noémi néhány egyszerű fogással nőies nővé vált.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi fotót is! Kattints a képre!

A laza, bohém szerelésben érkező Noémira fehér csipkeruhácskát adott Holdampf Linda stylist, mely pompásan állt az Átalakítunk! alanyán. "Alapvetően a laza, sportos stílust kedvelem, nem vagyok egy szoknyás típus, de nagyon tetszett a nőcis szett, jól éreztem magam benne" - mesélte a fiatal lány. Noémihez remekül passzol a romantikus stílusú ruha és a testszínű lábbeli, a vékony, púderszínű öv pedig igazi telitalálat. Most már biztos, hogy minden férfi megfordul utána az utcán! A fiatal egyetemista azt is bevallotta, a fotózástól tartott a legjobban. "Féltem, hogy nem tudok majd feloldódni, de végül minden jól sikerült, remekül éreztem magam" - vallotta a fiatal szépség.

Tetszik Noémi átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.