A legszexisebb Bond-lány egy ráncos néni - Halle Berry csak a második a sorban

színésznő Dr. No szexi film Ursula Andress filmsztár James Bond-filmek sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma 76 éves Ursula Andresst választották minden idők legszexisebb Bond-lányának a The Sun bulvárlap olvasói. Halle Berry csak a második a sorban.

A Dr. No című Bond-film hozta el a világhírt a svájci születésű Ursula Andress számára, aki bikinis jelenete miatt egyből szexszimbólummá is vált. Ez a jelenet olyan hatással van az emberekre ma is, hogy a ma 76 éves, visszavonult színésznőt választották a The Sun brit bulvárlap olvasói minden idők legszexisebb Bond-lányának. A lista második helyére az Ursula Andress előtt tisztelgő Halle Berry került, aki Ursula bikinijének modern változatát viseli. A lista harmadik helyére a francia Claudine Auger került, a negyedik Eva Green lett, az ötödik pedig Denise Richards.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

8 dolog, amivel garantáltan tönkreteszed a hajadhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110126-8-dolog-amivel-garantaltan-tonkreteszed-a-hajad.htmlPlaszikai beavatkozásra készül a ValóVilág férfisztárjahttp://www.life.hu/szepulj/20120929-szepito-beavatkozasra-vallalkozott-vv-attila-a-valo-vilag-nyertese.htmlEzt látni kell! Ilyenek a magyar celeblányok smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20120918-der-heni-enekesno-zimany-linda-modell-horvath-eva-musorvezeto-smink.htmlÚj frizurával okozott meglepetést az X-Factor zsűrijehttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120925-uj-frizura-demi-lovato-az-amerikai-x-factor-zsurije.htmlIlyen frizurával még sosem láttuk Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/szepulj/20120924-katalin-hercegno-laza-vilmos-herceg-felesege-fesuletlen-frizuraval-mutatkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.