fashion week modell parfüm Jerry Hall félmeztelen szépség Mick Jagger reklám Georgia Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenül pózol egy parfümreklámban a gyönyörű modell, Georgia May Jagger. Ebbe még apja, Mick Jagger is belepirulna!

Csakúgy, mint rocksztár apukája, Georgia May Jagger sem egy szende alkat. Mick Jagger és a szupermodell, Jerry Hall lánya mára szép modellkarriert futott be. A hézagos mosolyú Georgia most erotikus oldalát is megvillantotta: egy Just Cavalli parfümreklámban szexin simul hozzá partneréhez.

Forrás: Instagram/Georgia May Jagger
Forrás: Instagram/Georgia May Jagger

A Jagger lány igazán elemében van. Szenvedélyes csókok után félmeztelenül csábítja el helyes brazil modellpartnerét. Azt ajánljuk Jagger papának, hogy ha jót akar magának, akkor ezt a felvételt inkább ne nézze meg! Ti viszont ne hagyjátok ki! Íme a forró videó:

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.