Ütős minták, szexi övek - Stílusmustra

Lucy Liu fashion week Miley Cyrus stílusmustra frizura Sandra Bullock smink Rita Wilson Ashley Green
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűvösebb idő ide vagy oda, a sztárok még mindig imádják mutogatni a hasukat. Nincs ezzel baj, csak lassan már unjuk - villanthatnának valami újat! Szerencsére szép frizurában és ütős sminkben nem volt hiány a héten, de persze bakik is bőven akadtak. Íme a Life.hu heti stílusmustrája.

1. Fonni vagy nem fonni?

Még mindig hódítanak a fonott frizurák, és bár láttunk jó pár nagyon csinosat az utóbbi hónapokban, még mindig nem tudjuk megunni őket. A fiatal Grace Moretz igencsak eltalálta a dolgokat: a haja laza volt, kócos, fonott és nagyon trendi. Peta Murgatroyd táncosnő inkább egy "klasszikus" frizurára voksolt, de a fejtetőn fonott tincseket még mindig nem tudjuk szeretni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Csak óvatosan a sminkkel!

A múlt héten nagyon nem szerettük Ashley Green új hajszínét. A szőkével ugyan még mindig nem vagyunk teljesen kibékülve, de a színésznő szexi, ütős, ugyanakkor finom sminkjét nagyon imádtuk! Az Alkonyat-sztárjánál jóval tapasztaltabb a vörös szőnyegen Sandra Bullock - éppen ezért nem értjük, mit keres az amúgy igen szexi világsztár arcán az a rengeteg pirosító...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Hangsúly a hason

Már jó ideje vége a nyárnak, de a hasvillantás még mindig ott van a palettán. Stana Katic színésznő Donna Karan ruhácskája belopta magát a szívünkbe, mert elegáns volt, és igazi szexi szirént varázsolt viselőjéből. Miley Cyrusnak jóval több kellett volna ahhoz, hogy ezt róla is elmondhassuk: a tinisztár ronda cipőben pózolt, ráadásul a mellbimbótapaszait sem rejtette véka alá, de legalább volt rajta nadrág...

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

4. Szeretjük a fémes öveket!

Szinte minden ruha, hosszabb felső vagy pulcsi feldobható egy fémes övvel. Ez a kiegészítő most nemcsak divatos, de előnyös is - kiemeli ugyanis a deréktájékot. A héten Laura Vandervoort és AJ Cook is a fehérre voksoltak, amit vékony, fémes övvel dobtak fel. Jól is tették!

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

5. Ne félj a szokatlan mintáktól!

A fekete ruha kétségkívül a legnépszerűbb darab a sztárok körében és a mi gardróbunkban is, de néha nem árt feldobni valamivel. Rita Wilson színésző Tom Fordtól választott estélyie inkább érdekes volt, mint csinos. A minta ugyan jót tett a darabnak, de valahogy azt érezzük, ez mégsem az igazi. Nem úgy Lucy Liu ruhája láttán: a Band of Outsiders kreáció tökéletesen állt a karcsú színésznőn, aki káprázatosan nézett ki ebben a ruhakölteményben!

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.