Rita Ora megmutatta, mi van a ruha alatt

Forrás: AFP -
bugyi MET gála New York vörös szőnyeg Rita Ora villantás estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meggyűlt a baja a ruhájával az énekesnőnek: a MET-gála vörös szőnyegének kellős közepén mutatta meg az alsóneműjét.

Ahol megszaporodik az egy négyzetméterre jutó hírességek száma, ott egyenes arányban nő az emlékezetes villantások veszélye is. Különösen, ha olyan sztárról van szó, mint Rita Ora, aki előszeretettel csetlik-botlik a vörös szőnyegen – akármennyire szeretne a díva szerepében tetszelegni.

Forrás: AFP

A 23 éves énekesnő ezúttal a hétfő esti MET-gálán gabalyodott bele merészen felvágott estélyi ruhájába, közszemlére téve bézs színben pompázó alsóneműjét, amelyet ide kattintva te is jobban szemügyre vehetsz.

Nem csak Rita brillírozott a vörös szőnyegen: Kim Kardashiannak is meggyűlt a baja ruhájával. A celebmami szerencsétlenségére elfeledkezett arról, hogy a széles léptek és a magasan sliccelt ruha nem túl jó kombináció - a villantásról ide kattintva nézhetsz fotót.

Íves szempillák és tusvonal egyszerre?http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140505-hogyan-legyek-jo-no-ives-szempillak-es-tusvonal-egyszerre-igy-lehetseges.htmlMa tesztelünk egy sminktrükköt, amit rengeteg helyen láttam már eddig a neten. Vegyes gondolatokat váltott ki belőlem, de rájöttem, hogy nincs miért tovább elmélkednem, inkább kipróbálom. Ez sült ki belőle!Hogyan legyek jó nőOrigo"Egy jó asszony mindent megbocsát"http://www.life.hu/intim/20140506-a-joban-rosszban-szinesznoje-cseke-katinka-parja-olasz-mar-not-olelt.html"Drágám, ne a szemednek higgy, hanem nekem!" Nos, ez a mondat igaz lehet Olasz és Cseke Katinka kapcsolatára is, amelyet az Édes élet jelenetei alapján mondjuk nem irigyeltünk meg. Mi mindenesetre nem örülnénk, ha párunkat egy másik nő karjaiban kapnák lencsevégre, a Jóban Rosszban színésznője azonban nem szívta mellre a dolgot. Legalábbis ezt állítja. Intim--Újabb pedofilbotrány Hollywoodbanhttp://www.life.hu/news/20140506-ujabb-pedofilbotrany-hollywoodban-bryan-singer-ellen-az-x-men-filmek-rendezojet-vadoljak-ismet.htmlÚjabb pedofilvád érte a 48 éves Bryan Singert, aki az X-Men című filmsorozat rendezőjeként ismert. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.