Courtney Love rémes dekoltázzsal sokkol

mell Courtney Love dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem a szendesége miatt írtunk Courtney Love művésznőről. Most sem így lesz. 

A hétvégén a szőkeség ismét bebizonyította, hogy egyszerűen imád feltűnést kelteni, már-már mindennél jobban. A 49 éves Courtney a Life Ball utáni bulin egy fájdalmasan dekoltált ruhában tette tiszteletét. Nagy kár volt.

Forrás: AFP

A sztár keblei teljesen kibuggyantak a pánt nélküli ruhából, valószínűleg csak millimétereken múlt, hogy a mellbimbója nem ficcent ki a ruhából. Nem volt szép látvány, az már biztos, de hát felesleges is fejtegetni, mit miért tesz Courtney.

Szado-mazo sztárok és királylányok harca a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140529-stilusmustra-szerepel-benne-angelina-jolie-es-emily-blunt.htmlA cannes-i filmfesztivál befejeztével a finomság és a kecsesség is eltűnt a vörös szőnyegről. A bőrcuccok még mindig hódítanak, a héten azonban már csak nagypályás színésznők viselték ezt a stílust. Velük szemben pedig ott voltak a fiatal sztárok, akik királylánynak öltöztek - érdekes volt látni ezt a nagy különbséget! Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPNadrágkosztüm másképp - Dukai Regina kockahassal hódítotthttp://www.life.hu/trend/20140601-dukai-regina-enekesno-nagyon-szexi-volt-a-bravo-otto-galan.htmlA Bravo Otto gála idén sem múlt el meglepetések nélkül. Kállay-Saunders András törött karral vette át a díját, de más érdekességek is történtek az eseményen. Minket a díjazottak mellett természetesen a hazai sztárok külseje is nagyon foglalkoztatott.Trend--5 kérdés a szépségről: Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/trend/20140527-5-kerdes-a-szepsegrol-hosszu-katinka.htmlA háromszoros világbajnok gyors- és vegyes úszó olimpikon, Hosszú Katinka sikert sikerre halmoz a medencében, ám a sok edzés mellett a bőrére is nagyon oda kell figyelnie. A Life.hu sorozatában ezúttal a világhírű úszónő mesél szépségtitkairól. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.