Bódi Sylvi duci rövidnadrág Orosz Barbara Schobert Norbert beszólás farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara műsorvezető nem érti, hogy miért hord manapság mindenki, így a dundibb lányok is, aprócska farmersortot az utcán. Ajjaj, csak nem magára akarja haragítani az embereket, mint legutóbb Schobert Norbi?

Korábban Bódi Sylvi fakadt ki a csücsörítős szelfik ellen, majd Schobert Norbi ducimodell-szépségversenyekről közölt véleménye verte ki a biztosítékot, amelyet később tovább magyarázott. Most pedig Orosz Barbi bírálta a forrónacit viselő, husi lányokat közösségi oldalán. Íme, a kis „tanmese":

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Lányok! Mi ez a farmershort mánia? Nem is értem, hogy egy ruhadarab - ami valljuk be, kizárólag a magas, vékony, tökéletes lábú lányoknak áll jól - hogyan válhatott egyenruhává!? Tisztelet a kivételnek, de esetenként bizony sokkoló combvastagságokat láthatunk narancsligetes látképpel turbózva.
Hová lett az önkritika??
Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megsértsek, de azért sokkoló, mennyien nem ismerik a saját adottságaikat, vagy nem néznek bele a tükörbe, mielőtt az utcára lépnének.
Tegnap négy, tizenvalahány éves, kb. 80-90 kg-os kislány popsiját is megmutató shortocskáját 'csodálhattam' meg, és elszakadt a cérna, már bocsánat.
Én éreztem magam zavarban miattuk, és egyszerűen nem tudtam figyelmen kívül hagyni őket.
Olyan volt az egész, mint egy vizuális erőszak.
Nyilvánvalóan nem lehet mindenki nádszál kisasszony - ahogy én sem tartozom a vékony lányok közé -, és nyilván fontos, hogy szeressük, elfogadjuk magunkat, és a testünket (bár azért sporttal és kemény munkával sokat változtathatunk a nem kívánt súlyfeleslegünkön).
De az is fontos, hogy tisztában legyünk az adottságainkkal, és az alkatunkat figyelembe véve válasszuk ki azokat a holmikat, amiket a testünkön viselünk, és e tekintetben bizony legyünk magunkkal kíméletlenül őszinték" – fakadt ki Facebook-oldalán a műsorvezető.

A poszt alatt beindult a komment-lavina, de többségében – egyelőre – jogosnak tartják Barbi észrevételét. Te egyetértesz vele?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.