Előkerült Diana hercegnő bikinis fotója

Forrás: Instagram/Giancarlo Giammetti -
Lady Diana Diana hercegnő bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű tervező, Valentino partnere, Giancarlo Giammetti egy igazán különleges fotót mutatott képmegosztó oldalán. 

A kép még 1990-ben készült a divatguru jachtján, és Diana hercegnő látható rajta bikiniben. Diana csinos volt, mint szinte mindig: színes mintás bikinijéhez egy oversize inget viselt, amit a köldökénél lazán csomóra kötött. A képen - ami a T.M.Blue One jachton készült - látható még Rosario Saxe-Coburg, aki a bolgár Preslav hercegének a felesége, és a fiatal Vilmos herceg.

Forrás: Instagram/Giancarlo Giammetti

Diana annak idején szívesen töltötte az idejét barátai magánvitorlásain: ezeken ugyanis nem kellett tartania a paparazzik állandó zaklatásától.

Pakisztánba költözött volna Diana hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20130801-diana-walesi-hercegno-meg-pakinsztanba-is-elkoltozott-volna-szivsebesz-szerelme.htmlPöttyösben, mint Diana - Így mutatta be kisfiát Katalinhttp://www.life.hu/trend/20130722-ilyen-ruhaban-mutatja-be-katalin-hercegno-a-tronorokost.htmlÍgy nézne ki Diana hercegnő 50 évesenhttp://www.life.hu/trend/20110629-igy-nezne-ki-diana-hercegno-50-evesen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.