Megfejtettük az erős szempillák titkát – íme, a trükkök, amitől sűrű pilláid lesznek

Forrás: facebook/Bódi Sylvi -
dúsítás trükk szempilla műszempilla Bódi Sylvi nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi fontos jelenségre hívta fel a figyelmünket. Nyaralás alatt, főleg vízparton nem ideális műszempillát viselned, ezért utánajártunk, milyen módszerek segítenek abban, hogy dús pilláid legyenek.

Bevalljuk, Bódi Sylvi inspirált minket, hogy felkutassuk azokat a trükköket, amelyek segítenek abban, hogy műszempilla nélkül a nyaralás alatt is szexin rebegtethesd szemhéjaid egy-egy becsérkészésre váró pasi láttán. Sylvi ugyanis közösségi oldalán osztotta meg azt a tényt, hogy álomnyaralása alatt Indonéziában családján kívül műszempillái hiányoztak neki a legjobban. Leírása szerint eleinte a műpillák állták a hullámok vad támadásait, de idővel mégiscsak megfogyatkoztak. Sylvi a műpillák nélküli időt azért hasznosan töltötte és elkezdte természetes módon növeszteni azokat. Hohó, micsoda felfedezés, hogy műdolgok nélkül is működik a világ!

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

Íme, a tippek, amitől nyaralás alatt természetesen is csodás szempillákat villanthatsz:

A Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra a ricinusolajat ajánlja, amely remek haj- és pillaápoló. Ide kattintva nézheted meg a videót, amelyből megtudhatod Nóra praktikáit.

A szempillák egyszerű ötletekkel remek formába hozhatók: erre a legmegfelelőbbek a növényi olajok (ricinusolaj, argánolaj, extra szűz olívaolaj, kókuszolaj, vazelin), ezek eredetüknél fogva jól felszívódnak, és pótolják a bőr hiányzó anyagait. Emellett bevonatot képezve segítik megőrizni a pilla rugalmasságát és ragyogását.

Használatuk: lefekvés előtt fültisztító pálcikával vékony rétegben felvisszük a szempillákra. Kúraszerűen vagy folyamatosan is használhatók.

Erre figyelj!

A szemedbe semmiképpen se kerüljön olaj, ezért óvatosan vidd fel a pilláidra és utána finoman töröld át a szemed vattapamaccsal.

Segíthet még a szép pillák felturbózásában a szempillagöndörítő eszköz is, mert a tekintetet megnyitja és nagyobbra varázsolja. A szempillaspirálok között is rengeteg van, amelyekkel egy pillanat alatt dúsabbá és szexisebbé teheted a tekinteted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.