Lila sellőlányruhában döntőzik Tatár Csilla A Dalban

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tatár Csilla Eurovíziós Dalfesztivál döntő A Dal 2015 A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla eddig is mindig szupercsinos volt A Dal elődöntőiben és középdöntőjében, így várható volt, hogy a döntő estéjén sem okoz majd csalódást.

Tatár Csillát nem nehéz jól felöltöztetni, hiszen tökéletesen mutat a kamerák előtt, emellett olyan szerencsés alkat, hogy neki - a legtöbb nővel ellentétben - a fodros, tollas, már-már babás darabok is remekül állnak. Így döntős szerelésében is tündököl:

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
/1503/A_Dal20153151536

Ezt egyébként ki is használta a műsor stylistja, és unalmas ruhaköltemények helyett mindig volt valami extra dolog akár a szín-, akár az anyagválasztásban a műsorvezető ruháiban. Összeállításairól szóló korábbi cikkünket itt érheted el.

Kövesd velünk élőben A Dal döntőjét!

Az Origo zenei rovata, a Quart élőben követi A Dal döntőjét. Hogy garantáltan te tudd meg először, ki képvisel majd minket a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon, kattints ide!
Visszavitte a tolvaj Lupita Nyong'o Oscar-ruháját, mondván értéktelenhttp://www.life.hu/trend/20150228-lupita-nyong-o-calvin-klein-oscar-gala-ruhajat-a-hotelbol-loptak-el-most-visszavittek.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap a hotelszobájából lopták el Lupita Nyong'o millió dolláros Oscar-ruháját. Az állítólag negyvenmillió forintot kóstáló Calvin Klein estélyit végül azért vitte vissza a tolvaj, mert értéktelen...Trend--Esküvői ruhában, hosszú, formás lábat villantott Shakirahttp://www.life.hu/trend/20150228-shakira-aki-februarban-masodik-gyermekenek-adott-eletet-szexi-fotot-posztolt.htmlA dögös, kolumbiai énekesnő, aki pár hete adott életet második gyermekének, igazán szexis képet posztolt ki az Instagramjára és a Facebook oldalára.Trend--Miranda Kerr darázsderekát akarjuk - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150227-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-ellie-goulding-miranda-kerr-olivia-wilde-karlie-kloss.htmlAz Oscar-gálán túl is van élet, már ami az elmúlt napokat illeti. A február a szebbnél szebb ruhakölteményekről szólt a hollywoodiak háza táján. Reméljük, tavasszal is szuper szettekkel kényeztetik a szemeinket kedvenc hírességeink. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Tatár Csilla lábai mindig viszik a prímet - melyik volt a legdögösebb ruhája A Dal színpadán?http://www.life.hu/trend/20150227-tatar-csilla-a-dal-szinpadan-nagyon-szexi-ruhakban-mutatta-meg-magat-ez-volt-a-legszebb.htmlTatár Csilla imádja a divatot, és hétről hétre csodás ruhákban pompázott A Dal színpadán. No de melyik darab volt a legszebb?TrendOrigoMihalik Enikő is bevette a milánói divathét kifutójáthttp://www.life.hu/trend/20150227-mihalik-eniko-a-2015-os-milanoi-divathet-moschino-es-maxmara-divtbemutatojan-szerepelt.htmlA magyar szépség a Moschino és a MaxMara divatshow-ján lejtett végig.TrendOrigo10 beauty-művelet, amit egy nőnek 30 éves koráig ki kell próbálniahttp://www.life.hu/trend/20150226-10-beauty-muvelet-amit-egy-nonek-30-eves-koraig-ki-kell-probalni-larion-oscar-sminkmester-segit.htmlReggel-este rendesen kened az arcodat, a szempillaspirál igaz barátnőd, és kozmetikushoz is betévedsz legalább félévente? Ez remek, de van még pár dolog a palettán, amit 30 éves korodig érdemes kipróbálnod, ha sminkekről és bőrápolásról van szó. Hogy mik ezek? Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.