Ha a push-up már nem elég, jöhet a mellmasni - Vajon van ennél bizarrabb divatőrület?

mell mellnagyobbítás őrület Japán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők milliói push-up melltartóval növelik optikailag a kebleiket, de a japánok most továbbmentek. Ha a szivacsos melltömés és a trükkös fehérnemű sem elég, jöhet a mellmasni! 

Egy animeszereplő mintájára szalagot vezetnek át a melleik alatt a dúsabb kebelre vágyók, amit aztán a karjaikra tekernek, hátul pedig masniba kötnek. Pontosan így:

Forrás: Tumblr/ Hestia

Ha megemelik karjaikat, még nagyobbnak látszik a dekoltázs a szalagtól. A legtöbben kék színű szalagot választanak, fehér felsővel kombinálva, ahogyan az Is It Wrong To Pick Up Girls In A Dungeon című sorozat hősnője. (A sorozat címe magyarra fordítva egyébként rettentő furán, így hangzana: Helytelen dolog lányokat felszedni egy várbörtönben?)

Reméljük, ez a trend nem ér el hazánkba, és maradunk inkább a helyes melltartóviselésnél vagy a jógával való mellnagyobbításnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.