Ryan Gosling haj barna gazdasági világválság New Orleans valóság változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész barna hajjal mutatkozott szerdán New Orleansban. De hova tűntek a sztár gyönyörű szőkésbarna tincsei?

A 34 éves szexi színész, akinek ősszel született meg első gyermeke, New Orleansban forgatja legújabb filmjét. A The Big Short című mozi a 2008-as gazdasági világválság eseményeit járja körül. A film Michael Lewis könyvének adaptációja. A sztori valós eseményt dolgoz fel, így maguk a színészek is valódi embereket alakítanak majd. Ryan Gosling például Greg Lippmann üzletembert, aki természetesen barna hajú – ezért változtatták át a színész haját is. A fotót itt nézheted meg róla.

Forrás: AFP

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Brad Pitt is New Orleansba utazott felesége ápolálása után, hiszen ő is Ryan Gosling partnere lesz a filmben. A mozi készítői egyébként a legnagyobb neveket kérték fel: az előbbiek mellett Christian Bale, Steve Carell és állítólag Beyoncé is szerepelni fog a filmben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.