A James Bond-film sztárfodrásza is imádja a magyart?

Forrás: YouTube -
matyó hímzés werkfilm James Bond Spectre kalocsai minta fodrász népviselet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 007-es legújabb részének vezető fodrásza, Tracey Smith ruháján egy matyó hímzésre emlékeztető motívum szerepel a film werkfilmjében.

Nem matyó, nem is kalocsai, mégis nagyon magyar a soron következő James Bond-film vezető fodrászának felsőjét díszítő hímzése.

Forrás: YouTube

Tracey Smith a Spectre werkfilmjében beszélt munkájáról - amit az origo.hu-n meg is nézhetsz -, ruháján pedig első ránézésre nagyon magyaros motívumok találhatóak. De valóban azok?

Zanin Éva társadalomtörténész

"Minden oldalról megnéztem, de nem tűnik matyónak. Lehet, hogy inspirálódott a matyót jellemző virágmintákból az, aki készítette, de amennyire kivehető, ez egy nyomott anyag lehet, és a színeiben és formáiban is eltér a hagyományos hímzéseinktől. Szóval, lehet, hogy aki készítettem többek között a magyar népi hímzésből (így pl. a matyóból) is inspirálódhatott, de ez nem az."
Így kényezteti Pippa Middleton az unokahúgát, Sarolta hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20150615-pippa-middleton-cuki-kislanyruhakat-vett-unokahuganak-sarolta-hercegnonek.htmlMég csak 6 hetes a nővérének, Katalin hercegnének a másodszülött gyermeke, a kis Sarolta, de Pippa Middleton máris elhalmozza a csöppséget szeretetével és új ruhácskákkal.Trend--Buja francia szépség lesz James Bond új nője (18+)http://www.life.hu/trend/20141010-lea-seydoux-lesz-a-24-james-bond-film-noi-foszereploje.htmlAz őrülten szexi, 29 éves Léa Seydoux lesz a 24. James Bond-film női főszereplője - ideje őt jobban megismerni!Trend--Itt az új őrület: te eléred hátulról a köldöködet?http://www.life.hu/trend/20150613-uj-orulet-a-bellybuttonchallenge-amelynel-el-kell-erni-hatulrol-a-koldokot.htmlKínai fiatalok között kezdett el terjedni a BellyButtonChallenge kihívás, amelynek lényege, hogy hátulról kell megérinteni a has közepét.TrendOrigoEllopták az új James Bond-film forgatókönyvéthttp://www.life.hu/kult/20141215-elloptak-az-uj-james-bond-film-a-spectre-forgatokonyvet-a-hackerek.htmlA Sony Pictures Entertainment vasárnap jelentette be, hogy a stúdió számítógépeiről ellopott anyagok között ott volt a Spectre című legújabb James Bond-film forgatókönyve is.KultNorthfotoÍgy kényeztetik Cindy Crawfordothttp://www.life.hu/trend/20150612-cindy-crawford-frizuraja-ettol-olyan-gyonyoru.htmlHa hihetünk a 49 éves topmodellnek, akkor csodás hajkoronájának titka a szeretet, amelyet fodrászától kapnak tincsei.TrendOrigoVörös hajú lesz a következő James Bond?http://www.life.hu/kult/20150616-damian-lewis-es-idris-elba-szineszek-eselyesek-a-kovetkezo-james-bond-szerepere-a-fogadasok-szerint.htmlA brit fogadóirodákban az utóbbi időben megugrott azon fogadások száma, amelyek szerint a vörös hajú Damian Lewis kapja a 007-es ügynök szerepét.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.