Szupernő lett Cserpes Laura

Forrás: Instagram/Cserpes Laura -
Cserpes Laura póló Superman mesehős Berki Krisztián szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián exe nem adja alább, szupernőnek állt - ezt pedig egy mókás pólóval jelezte.

Kedvenc hőse logóját vette magára Cserpes Laura, aki igazi szupernővé változott. Már csak az a kérdés, hova tekint és kit vár a távolból: talán egy igazi szuperhőst, aki vágtató lován elviszi meseországba, ahol a Berki-féle macsók nem kerítik a királylányokat hatalmukba?

Cserpes Laura Forrás: Instagram/Cserpes Laura
Vajna Timi maga alá gyűrt ezer lóerőt és nem sikítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-vajna-timi-maga-ala-gyurt-ezer-loerot-es-nem-sikitott.htmlVajna Timinek végre nem kellett visszafognia magát, tövig nyomta a gázt és csikorgatta a kerekeket. Mindezt nem is egy sportkocsival, hanem egy hatalmas kamionnal tette.TV + SztárokOrigoBurkába öltözött, hogy elbújjon a fotósok elől Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-gisele-bundchen-modell-muzulman-burkaba-oltozott-hogy-titkon-plasztikaztasson.htmlAz egész testet takaró, csak a szemet láttató muzulmán burkában ment plasztikai sebészhez a szupermodell, hogy ne ismerjék meg a fotósok. Nem jött be. TV + SztárokAFPÚjra együtt Cinthya Dictatort és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-cinthya-dictator-fotoslany-es-varga-viktor-enekes-ujra-egyutt-a-tv2-ezek-megorultek-showjaban.htmlKiderült a TV2 Ezek megőrültek műsorának celebnévsora, ők esnek-kelnek majd a bolondozós show új évadában.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea életveszélyes kalandokat élt áthttp://www.life.hu/sztarok/20150730-varkonyi-andrea-tv2-hiradosa-eletveszelyes-kalandokat-elt-at-venezuelaban.htmlVenezuelában pihent a gyönyörű híradós, aki különleges kalandokba bonyolódott az esőerdőben.TV + Sztárok--A nap képe: így őrültködik Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20150728-majka-rapper-es-tarsa-curtis-orult-foton-pozolt-es-fekete-festekkel-maszkiroztak-el-magukat.htmlKözveszélyes őrültté vált Majka és társa, Curtis. A két zenész fekete festékkel maszkírozta el magát.TV + Sztárok--Meglepő dolgot húzott a fejére Demcsák Zsuzsa - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150723-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-plusspuliva-valtozott-a-vizes-vilagbajnoksagon.htmlÍgy még biztosan nem láthattad a TV2 műsorvezetőjét, aki egy hatalmas plüss pulifejet öltött magára.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.