Tetováltatni ment az elveszettnek hitt 79 éves nagymama

Forrás: Thinkstock -
lázadás szívecske Szökés tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a brit Tony Sellers az idősek otthonába ment meglátogatni édesanyját, megdöbbenve látta, hogy a nagyika helyett csak a kerekesszéke pihen a szobájában. Csak akkor ámult el jobban, amikor kiderült, hogy merre járt a néni.

A lázadó nagyi ugyanis a Tattoo Studio 76 nevű tetoválószalonba szökött ki, hogy magára varrattassa élete első tetkóját. Amikor később megkérdezték tőle, hogy nem zavarja-e, most mit gondol róla a családja, csak ennyit mondott: „Kib..szottul nem érdekel. Ha az ember eléri ezt a kort, csak szeretne minden napot igazán megélni.”

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A néni egyébként egy kis szívecskét tetováltatott a bal karjára. A műveletről a következőket mesélte: „Megkérdeztem a fiút, hogy meddig fog tartani, mire azt mondta, hogy 5 perc és elkészül. Nem is éreztem semmit. Ő meg csak nevetett rajtam” – fejtette ki a jó humorérzékkel megáldott nénike.

A képeket a nagyiról és tetkójáról itt tudod megnézni!

Ágyban lőtt dögös szelfit Ireland Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20150731-ireland-baldwin-agyban-lott-dogod-szelfit.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger 19 éves lányáról egyre szexibb képeket látunk mostanában. Ezúttal az ágyban fekve fotózta magát a modell.Trend--Gyönyörű menyasszony volt Madonna utódjahttp://www.life.hu/trend/20150731-guy-ritchie-es-jacqui-ainsley-megtartottak-az-eskuvojuket.htmlMegtartotta esküvőjét Madonna exférje, Guy Ritchie és Jacqui Ainsley. A csütörtöki ceremóniáról már egy képet is posztoltak.Trend--Bugyi nélkül tornagyakorlatozik a modell a Fabulous címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20150731-chloey-madeley-dogos-testu-meztelen-cimlaplany.htmlA brit tévés és modell, Chloe Madeley, aki az alakformálás elkötelezett híve, címlapon pózol – de még hogy!Trend--Mihalik Enikő egy szál kalappal takargatta pucér testéthttp://www.life.hu/trend/20150730-mihalik-eniko-modell-egy-szal-kalappal-takargatta-pucer-testet.htmlA magyar szupermodell újabb vagány fotót töltött fel Instagram oldalára.TrendOrigoHoppá! Bajban van a világ leghíresebb táskája!http://www.life.hu/trend/20150729-jane-birkin-felhaborodott-a-rola-elnevezett-hermes-taska-gyartasanak-allatkinzasi-modszerein.htmlJane Birkin nem adja a nevét többé az Hermés híres krokodilbőr táskáihoz, mert kifogásolja az eljárást, amellyel készülnek.TrendOrigoEmlékezetes divatbemutató! Kifittyent a pénisz - Most megszólalt a modellhttp://www.life.hu/trend/20150729-rick-owens-showjanak-farokmutogato-modellei-megszolaltak.htmlEmlékszel még arra a nagy port kavaró divatbemutatóra, amely során a férfiak pénisze kilógott a ruhák alól? A show szereplői most elmondták, hogy érezték magukat a kifutón a mindent feltáró tunikákban.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.