Jane Fonda külsejére nincsenek szavak! Simán letagadhatna pár évet

Forrás: Northfoto -
kinézet öregedés Jane Fonda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen lehetetlen, hogy Jane Fonda már jó pár évvel túl van a hetedik X-en is. Bámulatosan fest!

A 77 éves színésznő kisimult arccal, divatos kalapban, óriási napszemüvegben és a nyár egyik kedvencében, maxiruhában sétálgatott, magára szegezve mindenki tekintetét - nem véletlenül, hiszen Jane Fonda elképesztően csinos.

Ráadásul a leopárdmintás ruhához csúcs kiegészítőt választott: fehér kiskutyáját, akit ölében cipelt. Imádnivalóak együtt.

Forrás: Northfoto
Bódi Sylvi ismét szexi, sellős fotóval rukkolt előhttp://www.life.hu/trend/20150803-bodi-sylvi-modell-ismet-szexi-sellos-fotoval-rukkolt-elo-es-a-tenger-felszinen-lebegtette-testet.htmlA modell a Maldív-szigeteken, a víz felszínén lebegtette meg szexi melleit és tökéletes testét.Trend--Túlélőcsomag fesztiválra - 5+1 dolog, ami mindig legyen náladhttp://www.life.hu/trend/20150729-tulelocsomag-fesztivalra-ezek-a-dolgok-mindig-legyenek-nalad.htmlMég közel sincs vége a fesztiválszezonnak, sőt! Azt mindenki tudja, hogy pénztárca, papírok és zsepi nélkül ne induljon útnak, no de mi az a többi női holmi, aminek mindig érdemes ott lennie a túlélőcsomagban? Megmutatjuk!TrendThinkstockMamabugyiban ábrándozik Bradley Cooper exehttp://www.life.hu/trend/20150802-bradley-cooper-exe-suki-waterhouse-mamabugyiban-pozol.htmlHogy tud -e szexi lenne a mamabugyi? Néha igen, Suki Waterhouse testén azonban annyira nem mutat jól ez a ruhadarab. TrendOrigoIlyen az, amikor rémesen elrontják a műkörmödethttp://www.life.hu/trend/20150731-nagyon-csunya-mukormok.htmlManapság a visszafogott körömhossz és természetes körömforma hódít, ám néha biztosan te is rácsodálkozol 1-1 igazi hegyesorrú karomra vagy túlságosan hosszú boszorkánykörömre. Ez még mind semmi - a következő rémületek a gazdájuknak biztosan tetszenek, de hogy másoknak is, abban nagyon kételkedünk. TrendOrigoEmily Ratajkowski lenne "a csúnya lány"http://www.life.hu/trend/20150802-emily-ratajkowski-nagyon-elvezi-hogy-mindenki-a-labai-elott-hever.htmlNem telhet el nap Emily Ratajkowski szuperszexi fotói nélkül. Ezúttal a GQ magazinnak állt modellt a szépség, és kendőzetlenül mesélt a szexualitásról is. TrendOrigoMadonna lánya szörnyű hajszínre váltotthttp://www.life.hu/trend/20150801-madonna-enekesno-tinedzser-lanya-lourdes-szornyu-lila-hajszinre-valtott.htmlLourdes igazi vadóc tinédzser, de ezúttal túl messzire ment.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.