Retus nélkül is pompáznak a dívák

Forrás: redlemon -
modell retusálás Malek Andrea Éder Krisztián Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfotós, Éder Krisztián különleges fotósorozatot készített Liluról, Malek Andreáról és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynőről. A három magyar híresség egy őszi szépségkampány során natúr sminkben és retusálás nélkül mutatja meg arcát, felhívva a figyelmet arra, hogy a valódi szépség a lélekből fakad.

Az elmúlt években egyre több hazai sztár vállalja fel retusálás nélkül készült, apróbb bőrhibákat is felfedő fotóit a saját közösségi oldalain, az azonban, hogy egy kozmetikai cég így kampányoljon, korántsem megszokott. Éder Krisztián egy őszi szépségkampány fotózásán ezúttal három különböző karakterű, ám a maga szakmájában rendkívül sikeres és elismert hírességet kapott lencsevégre natúr sminkben, akik gyakran állnak a kamerák kereszttüzében. A New Yorkba készülő fotósnak ez az utolsó nagy munkája indulás előtt.

Forrás: redlemon

„Korábban készítettem már olyan sorozatot, amelyben híres magyar nőket fotóztam természetesen – sminkes, fodrász és stylist nélkül - ezzel egy valóban meghitt és őszinte hangulatot teremtve. A kozmetikai termékek kampányai alapvetően a tökéletes szépség sztereotípiáját követik, ez a fotózás épp azért különleges, mert a bőrhibákat is felvállalva mutatja meg a természetes szépséget. Szuper, hogy van olyan kozmetikai márka, amelyik ezt bevállalja, és pont azzal tűnik ki, amit a többiek eltakarnak" – mondta el a sztárfotós.

Lilu örömmel vállalta, hogy a maga természetességében is megmutassa arcát. „Műsorvezetőként nagyon fontos számomra, hogy a lehető legjobb formámat hozzam. A kamerák még a legapróbb hibákat is felnagyítják, ezért nagyon odafigyelek a bőröm egészségére, nyáron például árnyékba húzódóm vagy kalapot viselek, mert nagyon könnyen leégek. Mivel a képernyőn mindig sminkben látnak a nézők, fontosnak tartottam, hogy e nélkül is megmutassam az arcomat. A hétköznapokban nem nagyon sminkelem magam, a mindennapi bőrápolást viszont elengedhetetlennek tartom, mert az egészséges arcbőr az igazán szép" - mondta el a népszerű műsorvezető.

Forrás: redlemon

Malek Andrea szerint a magyar nők természetes szépségek. „Magyarországon könnyű szép emberekkel találkozni az utcán. A valódi szépséget a külső és a belső összhangja teremti meg, megőrzéséhez pedig az egészséges táplálkozás, a sport és a mindennapi bőrápolás mellett a minőségi kozmetikumokra is szükség van. Egyébként én saját magam előtt is bújócskázó típus vagyok, úgy teszek, mintha nem is érdekelnének a külsőségek, de amikor véletlenül sötétebbre sikerül a hajszínem, mint szerettem volna, naponta ötször megmosom, hogy kifakuljon" – árulta el a színésznő.

„Sosem voltam a sok smink híve. Mivel lábak nélkül és hét ujjal születtem, sokáig azt gondoltam, egy életre el van rontva a szépségem, a lelkem mélyén azonban mindig is kíváncsi voltam rá, lesz-e majd olyan ember, aki meglátja a bennem rejlő értékeket" – árulta el Illés Fanni, akire nemcsak hogy rátalált a szerelem, de tavaly szépségkirálynőnek is megválasztották a Miss Colours Kerekesszékes szépségversenyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.