Tolvai Reni és Kállay-Saunders András maszkban nyaralnak

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
kendő Ciprus Maszk nyaralás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelmespár épp Cipruson piheni ki az év fáradalmait, ahonnan furcsa fotót posztoltak.

Álomszép helyen nyaral Tolvai Reni és párja, Kállay-Saunders András, ami azért is örömteli, mert végre közös fotókat láthatunk a szerelmesekről, akik általában Magyarországon külön mutatkoznak. Cipruson a két sztár quadozás közben kendővel takarta el az arcát. Természetesen nem a rajongók hada ellen védekeztek így, hanem praktikus okai voltak a dolognak.

Forrás: Facebook/Tolvai Reni

„Homokvihar van a Szaharában és egy kicsit átjött Ciprusra, de még így is szép a víz, csak a quadozás közben inkább eltakarjuk az arcunkat" – írta András.

Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigoTatár Csilla pocakbarátra lelthttp://www.life.hu/sztarok/20150909-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetoje-pocakbaratra-lelt-nkuya-sonia-a-sugarloaf-egyuttes-enekesnojenek.htmlA műsorvezető a szintén terhes Nkuya Soniával közösen mutatta meg gömbölyödő pocakját.TV + Sztárok--Visszatér a sorozatba a Jóban Rosszban korábbi szereplője, Nádas Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-nadas-gyorgy-humorista-szinesz-visszater-a-tv2-joban-rosszban-cimu-sorozataba.htmlJövő héttől újra forgat a TV2 napi sorozatának egykori sztárja, Nádas György, aki a Madár Veronika által megformált Gyöngyi édesapjaként tér vissza a képernyőre.TV + Sztárok--Dwayne Johnson egy hős! Megmentette a kutyusa életét http://www.life.hu/sztarok/20150908-dwayne-johnson-kutyusa-majdnem-meghalt-mert-fejest-ugrott-a-medencebe.htmlMásodperceken múlott, hogy nem történt tragédia a világsztár otthonában. Az egyik újonnan vásárolt öleb ugyanis kicsit bátrabbnak bizonyult a kelleténél. TV + SztárokOrigoDavid Beckham lesz az új James Bond? http://www.life.hu/sztarok/20150908-david-beckham-jatszana-a-vilag-leghiresebb-ugynokenek-szerepet.htmlGuy Ritchie következő filmjében biztosan láthatjuk majd a világhírű exfocistát, de Beckham a legújabb hírek szerint a 007-es ügynök szerepére áhítozik a legjobban. TV + Sztárok--"Rékasi Károly elesett"http://www.life.hu/sztarok/20150908-a-life-bulvarkokteljaban-rekasi-karoly-sarka-kata-vajna-timi-cinthya-dictator.htmlHegyi Roli a Life.hu rappere ismét egy csokorba szedte az elmúlt napok legizgalmasabb sztárhíreit. Sarka Kata óriásplakáton, Vajna Timi gyémámtok között pózolt, Rékasi Károly pedig esésével került be ismét bulvárkoktélunkba. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.