Gigamellű tündérként sokkol Nicki Minaj: Fotó!

mell Nicki Minaj tündér Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újraértelmezte a tündér fogalmát az énekesnő, aki bájos jelmezéből rendesen kipakolta méretes melleit.

A botrányos ruháiról elhíresült Nicki Minaj tündéri szettben ünnepelte a halloweent. A kislányos tütüt egy durván dekoltált csillogós felsőrésszel dobta fel a popsirázás királynője. Hiába, a varázsmellű énekesnő egyszerűen imádja mutogatni a nagyágyúkat.

Forrás: Northfoto
Csábíts sötét ajkakkal ősz végén, de tartsd be a fő sminkszabályokat!http://www.life.hu/trend/20151101-sotet-ajkak-osz-vegere-larion-oscar-tippjei.htmlAz idei őszi-téli szezonban nagyon divatosak a sötét rúzsok, ám ezekkel kifejezetten óvatosan kell ám bánni! Larion Oscar sminkmester elárulja az alapszabályokat! Trend--20 ezer követője van a négy éves divatmániás ikreknekhttp://www.life.hu/trend/20151102-bella-es-chloe-negy-eves-divatmanias-ikreknek-20-ezer-kovetoje-van.htmlBella és Chloe még csak négy évesek, de máris híresebbek és több ruhájuk is van, mint nekünk. Trend--Jane Fonda 77 évesen mindenkit túlragyogott egy hollywood-i gálánhttp://www.life.hu/trend/20151102-jane-fonda-77-evesen-tokeletes-alakot-villantott-ragyogobban-fest-mint-valaha.htmlSzinte alig hisszük el, hogy a színésznő már 77 éves! Jane Fonda ugyanis ragyogóbban fest mint valaha. Trend--II. Erzsébet 90 éves lesz - különleges dologgal készülnek a britekhttp://www.life.hu/trend/20151031-ii-erzsebet-kiralyno-90-szuletesnapja-alkalmabol-a-gardrobjat-bemutato-tarlat-nyilik.htmlA II. Erzsébet királynő gardróbjának szentelt eddigi legnagyobb kiállítás nyílik meg jövőre Nagy-Britanniában: az uralkodó gyermekkori jelmezeit, díszes estélyi ruháit és hivatalos öltözékeit a királynő jövőre esedékes 90. születésnapja alkalmából tárják a nagyközönség elé.Trend--Szuper sminktrükk novemberre: éljen a romantikus stílus!http://www.life.hu/trend/20151101-szuper-sminktrukk-novemberre-larion-oscar-ttrukkjei.htmlNincs jobb, mint feldobni a borongós, ködös napokat egy álomgyönyörű sminkkel. Tombol a romantikus stílus - Larion Oscar sminkmester megmutatja novemberi nagy kedvencét! Trend--Kim Kardashian önmagának öltözött, de lássuk a többieket!http://www.life.hu/trend/20151101-kim-kardashian-jelmeze-halloweenkor.htmlIdén nálunk ismét Heidi Klum jelmeze viszi a prímet, de lássuk, hogyan alakult át a többi világsztár. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.