Hódi Pamela frizura haj afrofonás fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela a fodrászánál ülve jelentkezett be követőinek Instagramon. 

Különleges frizurát készíttet magának Hódi Pamela. Berki Krisztián kedvese, aki az utóbbi időben látványosan lefogyott, a fodrásznál ülve köszönt be rajongóinak képmegosztó oldalán, ahol elárulta: a szakember éppen afrofonásokat csinál az Édes élet sztárjának.

Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Vajon Pamela új frizuráján úgy fog meglepődni Berki Krisztián, ahogyan legutóbb is tette?

Így tündökölt a várandós Viktória koronahercegnőhttp://www.life.hu/trend/20151211-viktoria-sved-koronahercegno-igy-tundokolt-terhesen-a-nobel-dijatadon.htmlGyönyörű vörös estélyi ruhában mutatta meg egyre kerekedő pocakját a svéd trón várományosa. Trend--Hidrogénbomba robbant a világsztárok között – 2015-ben mindenki kiszőkült!http://www.life.hu/trend/20151209-szoke-lett-liptai-claudia-toth-gabi-lewis-hamilton-es-kim-kardashian-is-2015ben.htmlAmi a hazai és a külföldi sztárok frizuráját illeti, 2015 egyértelműen a nagy kiszőkülések éve volt. Liptai Claudiától kezdve Tóth Gabin át Lewis Hamiltonig mindenki kipróbálta a hidrogén drasztikus hatásait. A legnagyobb izgalmat talán mégis Katalin hercegné erősen vitatott frufruja okozta. Következzen 2015 nagy frizuramustrája! Trend--Szinetár Dóra új frizurával rukkolt előhttp://www.life.hu/trend/20151211-szinetar-dora-szineszno-uj-frizuraval-rukkolt-elo-es-frufruja-lett.htmlA színésznő nagy mosollyal mutatta meg egyre rövidebb haját és fiús frufruját. Trend--Új frizurára váltott Tóth Gabi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151212-toth-gabi-rovid-haj-helyett-hosszura-valtott-mesesen-nez-ki-az-enekesno.htmlAz énekesnő elbúcsúzott a rövid tincsektől, és újra hosszú hajjal pózolt. Gabi a végeredményt megmutatta a rajongóinak is. Trend--Baukó Éva felvehette Kiszel Tünde legszexibb fehérneműit - Videó!http://www.life.hu/trend/20151211-kiszel-tunde-megmutatta-a-legszebb-bugyijait-bauko-eva-fel-is-probalhatta-oket-video.htmlAlekosz és Éva kissé közelebbről is szemügyre vehették a naptárkirálynő bugyigyűjteményét, melyben találtak néhány igazán különleges darabot is. Trend--Kiderült: az USE Unused tervezi a magyar csapat ruháját az olimpiai megnyitórahttp://www.life.hu/trend/20151211-az-use-unused-tervezi-a-magyar-olimpiai-csapat-formaruhajat.htmlUse Unused divatcég tervezheti a magyar olimpiai csapat formaruháját a jövő nyári riói ötkarikás játékokra. Ebben fognak felvonulni a megnyitón olimpikonjaink. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.