Ünnepelj elegánsan! Varázslatos ruhák karácsonyra és szilveszterre

karácsony flitter szilveszter ünnep piros fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ajándékvásárlás és süteménysütés mellett még nem is tudtál azon gondolkodni, milyen ruhában díszelegj a karácsonyfa mellett? Ne izgulj, még van időd beszerezni egy igazán szuper ünnepi darabot!

Turbózd fel a kis feketét!

Ha biztosra akarsz menni, keresd az elegáns kis feketét! Ha egy egyszerű darabra esik a választásod, mindenképpen dobd fel egy pompás ékszerrel, de választhatsz olyan darabot is, ami már magában foglalja az ünnepekkor elhanyagolhatatlan csillogást.

1. Marks & Spencer 65.50 font 2. New Yorker 9490 forint 3. Ázsia Center MK áruház 4500 forint 4. Mango 17 995 forint 5. Ázsia Center MK áruház 4500 forint

Az ünnep színe: a piros

Az egyik klasszikus ünnepi szín a piros, így a feketéhez hasonlóan ezzel sem foghatsz mellé. Az üzletekben ráadásul annyiféle árnyalat közül lehet válogatni, hogy biztosan megtalálod a típusodnak megfelelőt. A gyöngyökkel és kristályokkal varrt részletek pedig még jobban feldobják az ünnepi szettedet!

1. Ázsia Center MK áruház 4500 forint 2. Ázsia Center MK áruház 4500 forint 3. Zara 14 995 forint 4. Promod 44.95 euró 5. Ázsia Center Tich Hoan Mono 4500 forint

Ragyogj bátran!

Ha igazán bevállalós vagy, válassz flitteres vagy fényes anyagú ruhát. A karácsonynál és a szilveszternél úgysem találhatsz megfelelőbb alkalmat a csillogásra. Idén az arany különböző árnyalataitól kezdve az ezüstön át a feketéig többféle színben is ragyoghatsz!

1. H&M 17 990 forint 2. Marks & Spencer 39.50 font 3. F&F 8900 forint 4. Mango 22 995 forint 5. Ázsia Center Trend-Six 9900 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.