Rooney Mara Oscar-díj Kate Winslet divatos mellékszereplő Alicia Vikander Jennifer Jason Leigh Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg közülük legjobban a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! 

Jennifer Jason Leigh

Az Aljas nyolcas című Taratino-alkotással szállt versenybe Jennifer Jason Leigh, akinek a színészi teljesítményéért sokkal jobban rajongunk, mint a vörös szőnyegen viselt ruháiért. Nagyon kevés alkalommal látszik rajta, hogy igazán jól érezné magát az általa viselt holmikban.

Jennifer Jason Leigh Forrás: AFP

Rachel McAdams

Imádjuk a Spotlightban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Rachel McAdams kísérletező stílusát. Merészebb mintákkal és fazonokkal is szívesen próbálkozik, és a legtöbbször ezek be is jönnek!

Rachel McAdams Forrás: AFP

Kate Winslet

Az elegáns és finom nőiesség megtestesítője Kate Winslet, akit a Steve Jobs-moziért jelöltek Oscarra. A színésznő mindig egyszerű vonalvezetésű ruhákat választ, és a színekkel, illetve a kiegészítőkkel játszik.

Kate Winslet Forrás: AFP

Rooney Mara

Rooney Mara rendszeresen túlbonyolított ruhákat választ. A fodor különösen nagy kedvence. Minimalista ruhában ritkán látni, pedig az neki is nagyon jól áll.

Rooney Mara Forrás: AFP

Alicia Vikander

Alicia Vikander változatos, de a nőiességet hangsúlyozó ruhákban szeret vörös szőnyegre lépni, legyen az hosszú vagy rövid, modern bőrruha, vagy klasszikus szabású. Minden jól áll neki!

Alicia Vikander Forrás: AFP

Kié legyen a divat-Oscar?

Kié legyen a divat-Oscar? Szavazz!

Szavazz itt a legjobb női főszereplők stílusáról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.