Emma Watson új frizurájával olyan, akár egy tinédzser

Forrás: Northfoto -
frizura tinédzser haj lány Emma Watson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter színésznőjének stílusát imádjuk, legutóbbi hajviseletét azonban nem tudjuk hová tenni.

Mint a Life.hu is megírta, a pixie fazon után rövid bob frizurára váltott nemrég Emma Watson.

Forrás: Northfoto

A Harry Potter-filmekből megismert színésznő imád kísérletezni megjelenésével, nemrég azonban mintha cserben hagyta volna páratlan stílusérzéke: újdonsült rövid haját ezúttal kislányosan, szabályos, kissé divatjamúlt formában viselte, így találkozott Gloria Steinem feminista előadóval egy londoni eseményen.

Melyik frizura áll a legjobban Emma Watsonnak?

Tinisztárból stílushercegnő: Emma Watson

Az angol színésznő Párizsban született éppen 25 évvel ezelőtt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen itt egy kis stílustörténelem Emma Watsonnal.

Új őrület hódít Instagramon: íme, a nyakkontúrozás!http://www.life.hu/trend/20160222-az-uj-orulet-a-nyakkonturozas-instagramon.htmlFurcsa trend indult el hódító körútjára az interneten: nézd meg, hogyan varázsolnak a lányok vékonyabbnak tűnő nyakat! TrendThinkstockRobert Pattinson lett a Dior Homme kollekciójának új arcahttp://www.life.hu/trend/20160302-robert-pattinson-szinesz-lett-a-dior-homme-reklamarca.htmlA filmvászonról a divatiparba: az Alkonyat és a Harry Potter sztárja szerepel a francia divatház legújabb divatkampányában. TrendOrigoElképesztő átalakulások: így lesz Disney-mesehős a maláj sminkmesterbőlhttp://www.life.hu/trend/20160226-queen-of-luna-malaj-sminkes-lany-disney-hosokke-alakitja-at-magat-arcfestekkel-es-hidzsabbal.htmlHatalmas népszerűségnek örvend Instagramon egy Queen of Luna néven ténykedő lány, aki némi arcfesték és hidzsábja segítségével bármelyik mesehőssé átváltoztatja saját magát. TrendOrigoKatalin hercegné nem elég merész?http://www.life.hu/trend/20160217-katalin-hercegne-nem-eleg-meresz-sminkelesben.htmlÚjabb kritika érte Katalint: egy sztársminkes szerint nem elég bevállalós a hercegné - már ami a sminkelést illeti. Trend--Plasztikrém lett Geena Davishttp://www.life.hu/trend/20160216-geena-davis-szineszno-plasztikrem-lett.htmlHollywood egyik legmagasabb IQ-jával rendelkező színésznője szinte már nem is hasonlít egykori bájos önmagára. Trend--Fehérneműre vetkőzött a legdögösebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160217-ashley-graham-plus-size-modell-fehernemure-vetkozott.htmlA Sports Illustrated címlapját már bevette, a kerekded idomairól ismert modellnek azonban esze ágában sincs leállni: ezúttal csodaszép csipkecsodában mutatta meg alakját, amely a világhírnév felé repítette. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.