Elképesztő formában van a Flashdance 52 éves sztárja, Jennifer Beals

Forrás: giphy.com -
színésznő táncosnő Jennifer Beals Flashdance
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még az 1983-ban készült, hatalmas sikert aratott Flashdance főszereplőjére? Így néz ki mostanában a színésznő.

Jennifer Beals jól tette annak idején, hogy félbeszakította egyetemi tanulmányait a Yale-en: az akkor 20 éves lány ugyanis megkapta az 1983-as Flashdance főszerepét, amelynek köszönhetően egy egész világ megismerte az egzotikus külsejű Jennifer nevét.

Forrás: giphy.com

Az afroamerikai és ír származású színésznő később lediplomázott, mindeközben tovább építette filmes karrierjét: a nézők láthatták többek között a Castle és a Hazudj, ha tudsz! című sorozatokban, és több filmben is felbukkant, mint például a 2001-es New Orleans-i történetben vagy a 2010-ben készült Éli könyvében.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Kétszer házasodott: első férjétől, Alexandre Rockwelltől 10 év után vált el 1996-ban, rá két évre, 1998-ban pedig oltár elé állt Ken Dixon kanadai üzletemberrel, akitől egy lánya született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.