Micsoda átalakulás! Dukai Regina rövidebb hajra váltott

modell frizura váltás Dukai Regina hosszú haj rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell úgy döntött, frissít picit a frizuráján, és a hosszú loknikat rövidebb fürtökre cserélte.

Dukai Regina akár rövidebb hajjal, akár hosszabbal pózol, tündöklően szép, és az külön dicséretes, hogy simán bevállalja a rövidebb frizurát, hogy a haja megerősödjön és egészséges legyen.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

„Szokásos éves hajkúrámat kezdem, amikor póthaj nélkül megteszek mindent, hogy a saját loboncom erőre kapjon!” – írta a kép mellé Regina.

Dukai Regina elárulta a csodás hajkorona titkát

„Rövid, nehezen növő, vékony szálú haj esetén szinte lehetetlen természetes módszerekkel dús, hosszú hajat növeszteni. Ezen a ponton fordulnak a fodrászhoz azok, akik nem tudnak lemondani a hajzuhatagról, és nemcsak tincseket, de módszert is választanak: a hajfelvarrás, a gyűrűzés, a ragasztás vagy a hőillesztéses technika mind működőképes lehet” – mesélte a Life.hu interjújában Regina.
Paris Hilton nem öregszik: elképesztő formában van az örökösnőhttp://www.life.hu/trend/20160420-paris-hilton-orokosno-a-coachella-fesztivalon-megmutatta-elkepeszto-formajat.htmlAz immár 35 éves szőkeség semmit sem változott az elmúlt évek alatt. Vajon hogy csinálja? Trend--Egy anya több pénzt költ a gyereke ruháira, mint más az életrehttp://www.life.hu/trend/20160419-egy-anya-tobb-penzt-kolt-a-gyereke-ruhaira-mint-mas-az-eletre.htmlA mindössze 11 hónapos Mya Byrne-t 120 ezren követik Instagramon, követői között pedig olyan celeb is szerepel, mint például Khloe Kardashian. A kicsinek ehhez nem is kellett mást tennie, mint édesen mosolyognia, miután anyja a legmenőbb szerelésekbe bújtatta. Trend--5 kérdés a szépségről: Iszak Esztihttp://www.life.hu/trend/20160415-5-kerdes-a-szepsegrol-iszak-eszti.htmlIszak Eszti a Viva Tv műsorvezetőjeként nap mint nap kamerák előtt áll, így természetesen oda kell figyelnie arra, hogy mindennap üde és friss legyen a megjelenése. Hogy ehhez milyen szépségtrükköket vet be? A Life.hu sorozatában most kiderül! TrendOrigoDivatbaki: Naomi Campbell nagyon mellényúlt a fehér bugyijávalhttp://www.life.hu/trend/20160418-naomi-campbell-nagyon-mellenyult-a-fehernemus-fiokjaban.htmlNaomi Campbell a napokban bebizonyította, hogy ő is képes mellényúlni a szekrényben. TrendOrigoDukai Regina elárulja a siker titkáthttp://www.life.hu/trend/20160416-dukai-regina-elarulja-a-siker-titkat.htmlA Miss Balaton 2016 versenyéről beszélgetett a Life.hu riportere Dukai Reginával. Regi elmondta, hogy ő a többi szépségversenybe nem lát bele, bár megnézi őket, de itt nagyon jól bánnak a lányokkal. Trend--Tündökölj virágos tavaszi manikűrrelhttp://www.life.hu/trend/20160415-viragos-tavaszi-manikur-igy-keszitsd-el.htmlVégre beköszöntött az igazi tavasz, ezt pedig mivel mással lehetne méltóképpen megünnepelni, ha nem egy igazán nőies, pasztellszínű, virágos manikűrrel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.