Vécépapírból és alufóliából készítette el egy férfi a MET-gála dizájnerdarabjait

Forrás: Instagram/Johndrops -
Brazília szemét MET gála férfi vécépapír blogger alufólia szemetes estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Estélyi ruhák újragondolva: João Paulo brazil blogger körülnézett a lakásában, és az ott talált anyagokból elkészítette a MET gála vörös szőnyegén felvonult ruhakölteményeket. Az eredmény pedig lenyűgöző lett.

Végy egy szemeteszsákot, egy kevés alufóliát, szükség esetén ragasztószalagot, majd az egészet borítsd magadra, és szaggasd ki a megfelelő helyeken - máris tiéd a MET gálán felvonult ruhaköltemények egyike, pontosabban annak másolata.

João Paulo blogger, aki hírességek vörös szőnyegen viselt darabjait másolja le és készíti el a házában fellelhető legkülönfélébb anyagokból, ezúttal a MET gála dizájnerdarabjait gondolta újra vécépapírral és alumíniumpapírral megfűszerezve.

Így néz ki a saját kezűleg megalkotott Karlie Kloss-féle Brandon Maxwell-darabja:

Forrás: Instagram/Johndrops

Ezt az újratervezést még Taylor Swift is megirigyelte volna:

Forrás: Instagram/Johndrops

Kate Hudson egészen másképp festett volna ebben a szemeteszsákos-papírcsíkos összeállításban:

Forrás: Instagram/Johndrops

Futurizmus, robotkar és Madonna csipkefeneke

Minden év májusában egy tematikus eseményen élhetik ki divatszenvedélyüket a legkülöncebb sztárok. A Met-gála ugyanis az a rendezvény, ahol mindenki bátran megmutathatja kreativitását. Az idei év témája: "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology". Vagyis a technológia társadalmát, a gépek emberek fölé kerekedését jelenítették meg a celebek az öltözékükkel. Nézzük, kinek hogyan sikerült a feladat: kattints ide a Life.hu cikkéért!

Felismerhetetlenné photoshopolták Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20160427-beyonce-enekesnot-felismerhetetlenre-photoshoppoltak.htmlKissé megszaladt a W magazin képmanipulálóinak keze, az eredmény pedig egy jóval vékonyabb, karakteres jegyeitől megfosztott Beyoncé lett. TrendOrigoÁllítják: plasztikáztatta a fenekét Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20160503-beyonce-enekesno-plasztikaztatta-a-feneket.htmlSajtóértesülések szerint az idomaira büszke énekesnő implantátumokat helyeztetett a popsijába. Trend--Marsi Anikó teljesen átalakul! Megváltozott külsővel tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/trend/20160428-marsi-aniko-musorvezeto-megvaltozott-kulsovel-ter-vissza-a-tv2-kepernyojere.htmlÚj munka, új haj: a Tények műsorvezetője új frizurával készül a nagy visszatérésre. Trend--Mi történt Katie Holmesszal? Alig lehet ráismerni a színésznőrehttp://www.life.hu/trend/20160418-katie-holmes-szinesznore-alig-lehet-raismerni.htmlMiért öltözik a koránál sokkal öregebbnek Tom Cruise exfelesége? Trend--Micsoda változás! Új frizurával jelent meg Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160414-varga-izabella-szineszno-uj-frizuraval-jelent-meg.htmlA Barátok közt színésznője merőben új, nagyon vagány hajjal jelent meg egy divateseményen. Trend--Kiderült: ezért tűnt furcsának Victoria Beckham combjahttp://www.life.hu/trend/20160414-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-furcsa-combja-nem-photoshop-baki-volt.htmlNem Photoshop-baki miatt tűnt úgy, mintha kivágtak volna egy darabot Victoria Beckham lábából a kínai Vogue magazinban megjelent fotóin. Íme, az igazság. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.