Kulcsár Edina szexi fürdőruhába pózolt - Megmutatta bikinitestét

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
vékony TV2 szexi dögös Nagy Duett szépségkirálynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő megmutatta kedvenc fürdőruháját és a dögös fotón az is látszik, hogy Edina egyre vékonyabb.

Kulcsár Edina már a nyárra készül, és igaz még nem robbant be a jó idő, ő felforrósította a hangulatot egy dögös bikinis fotóval. A Nagy Duettben a szépségkirálynő hétről-hétre remekül teljesít és a rengeteg feladata mellett egy diétába is belekezdett, az eredmény pedig szemmel látható.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina
Hoppá! Palvin Barbi fekete hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20160517-palvin-barbi-vilaghiru-modell-fekete-hajra-valtott-cannesban.htmlA modell Cannes-ban hatalmas változáson esett át: haját ébenfeketére festette. Trend--Gáspár Evelin trendi szerelésben partizott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160517-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-trendi-szerelesben-partizott.htmlGáspár Győző lánya buliban volt a hétvégén, és megmutatta, hogyan kell egy csodálatos virágcsokorral összeöltözni. Trend--Demcsák Zsuzsa nem hagyta szó nélkül Mónika dekoltázsáthttp://www.life.hu/trend/20160511-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-nem-hagyta-szo-nelkul-erdelyi-monika-dekoltazsat.htmlA Mokka műsorvezetőjének feltűnt, hogy Erdélyi Mónika és Bíró Ica is mélyen dekoltált felsőben érkezett a műsorba. Trend--Gyönyörű kismamák lepték el a kifutóthttp://www.life.hu/trend/20160506-gyonyoru-kinai-kismamak-lepet-a-kifutora-egy-divatshown.htmlTerhespocakkal léptek színpadra egy kínai divatshow-n a szebbnél-szebb ruhakölteményekbe bújt hölgyek. Trend--Punk lázadás, új szépségideálok és a plasztika felfedezése – A szépség fogalma a 70-es évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160517-mit-jelentett-a-szepseg-a-70es-evekben.htmlA 70-es évek rengeteg változást hozott a világban: a punk lázadás például olyan nagyhatású tervezőt adott a világnak, mint Vivienne Westwood. Közben új szépségideálok is születtek, mint Farrah Fawcett, Diana Ross és Cher. De a szájfény didalmenete is ekkor kezdődött, sőt, a kollagént és a szilikont is ekkore fedezték fel. Trend--5 tipp, hogyan lassítsd le a bőröd öregedéséthttp://www.life.hu/trend/20160517-igy-lassitsd-le-a-borod-oregedeset.htmlA szép és ápolt arc éveket fiatalít az emberen, ezért nagyon megéri odafigyelni arra, hogy mivel ápolod a bőrödet. Hidd el, ha vigyázol rá, üdeséggel és fiatalos kisugárzással fogja meghálálni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.