Hatévesen lett milliomos egy kislány

Forrás: Facebook/Isabella Barrett -
Isabella Barrett milliomos kislány gyermek divatcég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isabella Barrett egy gyerekszépségversenynek köszönhetően vált ismertté, majd elindította saját ruha- és ékszermárkáját, amik pár év alatt milliomossá tették.

Az amerikai kislány az egyik életmód csatorna gyerekszépségversenyekkel foglalkozó műsorában tűnt fel, és 6 éves korára már beindította saját ékszermárkáját, a Glitzy Girlt és divatcégét, a Bound By the Crown Couture-t. Mindkét vállalkozásban ő a főrészvényes, de természetesen anyukája, Susanna kezeli a pénzügyeit. Isabella bankszámláján folyamatosan gyűlnek a dollármilliók, de a pontos összeget egyelőre titokban tartják, de az biztos, hogy 9 évesen ő az egyik legfiatalabb milliomos – írja a dailymail.

Forrás: Facebook/Isabella Barrett

„Nagyon elfoglalt vagyok, és van, hogy ki kell hagynom egy-két órát a suliban, sokszor lefoglal a munka és meghallgatásra is járok" – nyilatkozta a New York-ban élő Bella, akinek hobbija a vásárlás.

Dukai Regina csupa csipkében szexiskedetthttp://www.life.hu/trend/20160518-dukai-regina-modell-csupa-csipkeben-szexiskedett-es-megmutatta-dogos-combjait.htmlA modell egy sokat sejtető ruhában mutatta meg szemrevaló bájait. Trend--Kulcsár Edina szexi fürdőruhába pózolt - Megmutatta bikinitestéthttp://www.life.hu/trend/20160518-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-nagy-duett-szereploje-szexi-furdoruhaba-pozolt.htmlA szépségkirálynő megmutatta kedvenc fürdőruháját és a dögös fotón az is látszik, hogy Edina egyre vékonyabb. Trend--Hoppá! Palvin Barbi fekete hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20160517-palvin-barbi-vilaghiru-modell-fekete-hajra-valtott-cannesban.htmlA modell Cannes-ban hatalmas változáson esett át: haját ébenfeketére festette. Trend--Gyönyörű kismamák lepték el a kifutóthttp://www.life.hu/trend/20160506-gyonyoru-kinai-kismamak-lepet-a-kifutora-egy-divatshown.htmlTerhespocakkal léptek színpadra egy kínai divatshow-n a szebbnél-szebb ruhakölteményekbe bújt hölgyek. Trend--Király Viktor új frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20160420-kiraly-viktor-enekes-pragaban-focista-frizurara-valtott-es-copfos-lett.htmlAz énekes focista-frizurára váltott - vajon mi késztette erre a változásra? Trend--Debreczeni Zitának igazán jó dolga vanhttp://www.life.hu/trend/20160420-debreczeni-zita-modellnek-jo-dolga-van-mert-suti-virag-es-ruhamennyorszagba-kerult.htmlSüti- és ruhamennyországba csöppent a gyönyörű modell. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.