Ennyit változott a szabadulása óta a börtönben felfedezett divatmodell

Forrás: Stockton Police Department -
modell szabadulás börtön Jeremy Meeks
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremy Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. Mindenesetre a férfi még házi őrizetben van, de kíváncsiak voltunk rá, hogy hogyan telnek a napjai.

Emlékszel még a legszexibb bűnözőnek kikiáltott Jeremy Meeks-re? A férfi márciusban szabadult a börtönből, és bár július hetedikéig még házi őrizetben van, utána semmi nem állíthatja meg abban, hogy

a modellek életét élje!

Forrás: Stockton Police Department

Egyébként a férfi a modellkedés mellett a színészettel is kacérkodik, és a xXx: The Return of Xander Cage című film producerei állítólag már érdeklődnek is iránta. Mindenesetre a szabadulásáig Meeks nem tétlenkedik a négy fal között:

a színészettel kapcsolatos könyveket bújja, takarít, és naponta 3-4 alkalommal edz.

Forrás: Instagram

Jeremy egyébként legutóbb azt nyilatkozta, hogy komolyan azt fontolgatja, hogy eltávolíttatja a tetoválásait, viszont a képei alapján továbbra sem tette, itt megjegyezzük, hogy a rajongói legnagyobb örömére. Bár még kérdés, hogy a házi őrizet után hova vezet az első útja.

Forrás: Instagram

Mint arról beszámoltunk, Jeremy Meeks 2014-ben illegális fegyverviselésért került börtönbe. A stocktoni rendőrség azért is kereste annak idején, mert a gyanú szerint a férfi tagja volt egy bűnbandának.

Lecsukták, a fotóját pedig felkapta az internet, és nők hadai estek bele Jeremybe.

A férfi visszaesőként két évet kapott, mivel korábban kocsilopásért kapták el. Ám nemrég kiszabadult és a neves White Cross Management egyik ügynöke várta tárt karokkal. A cég azonnal felfigyelt a szexi férfira, és a tervek szerint divatmodellt akarnak faragni belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.