Jennifer Aniston nyári szettje egyszerű és nagyszerű

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Amalfi Amalfi-part Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Olaszországban forgat, a stílusa pedig egészen más, mint amit megszokhattunk tőle. 

Jennifer Aniston ismét munkába állt, és Európa egyik legszebb részén, az Amalfi-partoknál filmezik. A színésznőről készült is néhány paparazzifotó, ahogy megérkezik a forgatás helyszínére. A 47 éves sztár tőle kissé szokatlan módon lenge maxiruhát és lábujjas papucsot viselt, és az ékszereit sem hagyta otthon. Érdekes ez az összeállítás, hiszen Jen általában egyszerű sortot vagy zsebes nadrágot visel magas talpú papuccsal, most azonban biztosan őt is megihlette az olasz stílus. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Ami pedig a legutóbbi pletykákat illeti Jen állítólagos terhességéről, úgy tűnik, a hír kacsa volt, és a színésznő tényleg csak alaposan bevacsorázott, mielőtt lefotózták őt a paparazzik. A róla készült friss fotókon ugyanis nyoma sincs terhespocaknak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.