Bridget Jones-on nem fog az idő- Renee Zellweger felkerült a kortalan színésznők listájára

Bridget Jones Bridget Jones babát vár Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 éve már annak, hogy a világ első számú béna szinglije, Bridget Jones esetlen történetével és naív szerelmi viszonyaival belopta magát a szívünkbe. 

Egy évtized után sem kopott a fénye a bénácska szingli sztorinak, főszereplőjéről, Renee Zellwegerről nem is beszélve. A gyönyörű színésznőn nem fog az idő. A napokban Jamie Lee Cutris estélyén járt a sztár, ahol a fotósok bámulatos képeket készítettek róla. Az örökifjú szingli megformálója karcsú, ránctalan és stílusos. Egy világsztárnak nem is kell ennél több. A képek önmagukért beszélnek.

Forrás: AFP

Hamarosan itt a Bridget Jones 3. része

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, A Grace klinika sármos sztárja, Patrick Dempsey is szerepet kapott a Bridget Jones naplója harmadik részében Renée Zellweger és Colin Firth oladalán. A színész Instagram oldalán tett közzé egy képet a forgatási helyszínről, mely mellé a következő sorokat intézte: "Szeretek Angliában dolgozni. Renée és Colin remek munkatársak."
Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül 1. részhttp://www.life.hu/trend/20160804-magyar-celebek-smink-nelkul-sarka-kata-horvath-eva-dukai-regina-nez-ki-jobban.htmlSokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik! TrendOrigoÍgy sminkelj ha Oroszlán a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160805-igy-sminkelj-ha-oroszlan-a-csillagjegyed-larion-oscar-tanacsai.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha az Oroszlán havában születtél.TrendÍgy készülnek a dögös lányok a Miss Balatonrahttp://www.life.hu/trend/20160805-miss-balaton-16-dontose-igy-keszul-a-megmerettetesre.htmlA szépségek javában készülnek a döntőre, ahová csak 16 lány jutott be. A közönség már augusztus 1-je óta szavazhat a legszebb lányra, nézd meg őket közelebbről!TrendOrigoBikiniben vadított ÉNB Barbihttp://www.life.hu/trend/20160805-barbi-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-szexi-bikiniben-feszitett.htmlSzexi bikinis képekkel lepte meg saját magát és rajongóit az Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja. Trend--Micsoda idomok! Nézd meg közelebbről a Miss Balaton legszebb lányait http://www.life.hu/trend/20160804-miss-balaton-nezd-meg-a-legszebb-lanyokat-itt-szavazhatsz-a-jeloltekre.htmlA döntőbe már csak 16 lány jutott be, akik között igen szoros lesz a verseny. A zsűrinek nem lesz könnyű dolga! TrendOrigo10 kultikus divatpillanat a Trainspottingbólhttp://www.life.hu/trend/20160803-trainspotting-stilus1996bol.html"Válaszd az életet. Válaszd a munkát. Válaszd a karriert. Válaszd a rohadt nagy TV-t. Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD lejátszókat és elektromos konzervnyitókat. Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást. Válaszd a fixkamatozású jelzálog-kölcsönt. Válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat. Válassz szabadidőruhát és hozzáillő sporttáskát..." – Ki hitte volna, hogy 20 évvel a kultikus film megszületése után újabb részt készítenek az alkotók: Renton, Spud, Beteg Fiú és Begbie 1996 után hamarosan visszatérnek a mozikba, így ideje feleleveníteni a régi élményeket. Lássuk, hogyan vett le a lábunkról annak idején a Trainspotting stílus. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.